Aynı zamanda her oturumu açtığında eski sayfaları da geri çağırabiliyosun. Ana sayfa yerine en son açtığın oturum ekranı geri getirilebiliyor. Bu yönü harika ve en çok işime yarayan yönü sanırım.
Şu operayi kötüleyenlerin operayi kullanmadiğini zannediyorum.
Her şartta opera ie yi 4 e katlar gerek sistem tüketimi gerekse güvenlik.
Arkadaşlar sırf bu eklentiler yüzünden mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama size Avant'ı tavsiye ederim. Opera'yı kullandım fakat, güzel hoş ama onu ötesinde birşey yok. Sadelik yok. En iyi çözüm IE. Bizde destek verdik Firefox'a ama kime yaradı orası bilinmez bir gerçek.
Favorilerini istersen IE alt yapılı Avant Browser ile de yapabilirsin. Siz sadece sanırım takıntınız Firefox ve Opera. Bunlar dışında pekte bilginiz yok sanırsam. Bence IE7'yi Vista veya en azından XP ile deneyin. Bence çok şık, daha az hatalı ve ...
TÜM STANDARTLARI BARINDIRAN. YANİ DİĞER STANDARTLARDAN BANA NE DEMEYEN BİR BROWSER. İŞTE FARK BU. FİREFOX SADECE KENDİ STANDARTLARINI YAPMAK İSTİYOR IE İSE MADURİYETİ İNDİRMEK İÇİN HEPSİNİ KAPSIYOR.
Bence Avant Browser'ı deneyin. Lütfen deneyin çünkü Türkçe, Şifre kaydedilebilir, istediğiniz bir bilgisayardanda dosyasız taşıyabilirsiniz. Artı çokta sisteme yüklenmiyor. Firefox'taki gibi değil. Portable gibi eski mantığa gerek yok.
Bence Mutlaka Deneyin. Ve söylediklerimi lütfen art niyet olarak algılamayın.
Ben Firefox'tan önce 2 yil avant kullandim (Daha önce belirtmistim), ondan sonra Firefox'a gectim. Ama Avant ie altyapisini kullaniyor. Onsuz calismaz.
Firefox'a da alismisken onu birakmam bundan sonra, Avanti da tavsiye ederim, ie ye cok özellik kazandiriyor.
Ben her tarayiciyi denedim ama hiçbiri firefox un yerine geçemedi
yeri geldiğinde firefox yeri geldiğinde explorer kullaniyorum
ama mozilla bence hepsinden iyi üstelik ücretsiz bir yazilim
Şimdi sayın arkadaşım öncelikle anlattıklarımı inşallah yanlış anlamamışındır. Ama eğer Windows kullanmıyorsan tabiki zorunlu olarak Firefox kullanacaksın veya diğerlerini. IE altyapısını kullanıyor olması Windows kullanıcıları için sorun değil çünkü IE zaten yüklü. Avant sadece ekstra özellikler ve avantajlar yaratmak için kullanılır. Ama Firefox kendi kurallarını, yasal zorunluk varmış casına bizlere yani, ister WEBMASTER'de ister KULLANICI farketmez, uyguluyor. Keşke W3 standartlarını zorunlu kılmasa da bizlerde destek versek. Bende kullandım Firefox ama sitem açılmadı. Yani ne günahım var benimde değil mi yani. Kullandığım programı demiştim zaten. Mecvuriyetim yok ki kurumların yasalara dayanmayan kurallarını uymak. Hak vermek zorunda inanın ki değilsiniz. Çok teşekkürler...
IE ücretli bir yazılım gibi gösteriyorsunuz ama... Yani ne diyebilirim ki. Bizde LINUX'e zamanın da destek verdik ama en iyi Linux'ler paralı oldu. Yakında buda olur gibi söylemiyorum. Çünkü kimse parayla satın almaz. Windows'u kim satın altı ki. Alan korsan aldı. Almayan parayla aldı ama ...
Ya ne gerek var bukadar browsera? sonra yok ff de uyumsuz operada yamuk. IE ile geldik IE ile gidecez. IE ile telekom birleşsin IETT rulez
doğrusu: zyxel