İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Opteron146 (2.0Ghz) - 2gb ram - 2 * 160gb hdd - Unmetered Band $99/Ay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

LifeNIC~

Misafir
buda yeni moda sanirim :)

Sinan Gunay aramiza tekrardan ho$geldin;) bakalim bu sefer ne kadar ki$i magdur olacak

Saçmalamayın, gerekli bilgi ve belgeleri moderatörlere ilettim, eğer daha önce forumdan banlanan biri olsaydım, şu an size yazıyor olamazdım.

MTW

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Önceki hafta LifeNIC~'in dedicated sunucu için forumdaki ilanını gördüm ve kendisine msn'den ulaştım. Bana gerçekten çok yardımcı oldu, sunucuyu tam istediğim bir şekilde ve zamanında teslim etti. Şuana kadar hiçbir problem yaşamadım.
Ayrıca sunucu için KDV'de ödedim, dolayısıyla fatura da kesildi. Fatura elime ulaştıktan sonra dilerseniz buraya da koyabilirim.

Yeni bir sunucuya daha ihtiyacım olacağı zaman ilk tercihim LifeNIC olacaktır.

Bilgilerinize..

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Önceki hafta LifeNIC~'in dedicated sunucu için forumdaki ilanını gördüm ve kendisine msn'den ulaştım. Bana gerçekten çok yardımcı oldu, sunucuyu tam istediğim bir şekilde ve zamanında teslim etti. Şuana kadar hiçbir problem yaşamadım.
Ayrıca sunucu için KDV'de ödedim, dolayısıyla fatura da kesildi. Fatura elime ulaştıktan sonra dilerseniz buraya da koyabilirim.

Yeni bir sunucuya daha ihtiyacım olacağı zaman ilk tercihim LifeNIC olacaktır.

Bilgilerinize..

faturayı görebilirmiyiz ? ben şahsen görmek istiyorum.

M

MasterTR

Misafir
2 mesaji 6 mesaji olanlar nedense sirf host almak icin geliyolar foruma ustelik aldiklari hosttanda hep memnunlar

L

LifeNIC~

Misafir
biz hosting satmıyoruz ve hosting konusu geçmiyor burada :)

MTW

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tekrar merhaba..iyinet üyeliğimi sağolsun LifeNIC'ten aldığım davetiye sonucu gerçekleştirebildim.

Fatura elime ulaştıktan sonra memnuniyetle buraya koyabilirim.

ilk mesajımda da bahsettiğim gibi LifeNIC'i yaklaşık 1 haftadır tanıyorum, ancak MSN'den görüştüğüm kadarıyla oldukça kibar ve yardımsever biri. Kiraladığım sunucuyla ilgili de hiçbir problem yaşamadım. Hatta beni olumlu anlamda yönlendirmeleri de oldu. Buradaki yazıları okuduktan sonra açıkcası şaşırdım ve bu mesajı yazma ihtiyacı hissettim. Kendisine tekrar teşekkür ederim.

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sinan Günay burdan ve webhostingtalk tan insanları dolandırıp atıkldıktan sonra ortaya çıktın WHT de de sana sinan demişler ve açıkcası bende şüphelinoyrum sinan sın sanırım.

http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=547915&highlight=univps

Zaten son zaman bir ara İstanbul'a gelmişti ve bana da tehdit mailleri atmıştı sanırım o ara İstanbulda kendisine fatura kesebilecek bir yer arıyordu.

Ama açıkcası artık bu tür olaylarla ilgili yazmayacağım. Ya buraya şu satıldı bu satıldı derken atıp tutuyıorsunuz yada hala bir web sitesi olmayan msn de muhabbet eden insanlardan sunucu alınıyor ve sanırım dolandırılanlar biraz da hakediyor.

L

LifeNIC~

Misafir
Sitemize en son ne zaman girdiniz ? Bunu söylerseniz sizi ofisimizede davet etmekten memnun olacağım.

M

MasterTR

Misafir
bu ki$i sinan gunay dir ve daha once onlarca ki$iyi dolandirmi$tir. host alacaklari uyarayim dedim

L

LifeNIC~

Misafir
Arkadaşım bu kanıya nasıl vardın, kanıtlarınla birlikte sunabilir misin?

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla bende dedicated aldım ve 3-5 mesajımda yok gördüğün gibi. ama arkadaş adres vermiş sitesinde, istanbulda olanlar gidip bakabilirler. bende gittiğimde ziyaretlerine gidicem mutlaka. bakma şansınız varsa gidip bakın derim. hem kendi de davet etmiş, insanları bilgilendirmiş olursunuz böylece...

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
IP yi yazmadan whois sonucunu yolluyorum

netname: PORTALSERVISLERI-NET
descr: N. Sinan GUNAY
descr: Portal Servisleri Hosting Hizmetleri
country: DE
admin-c: SG4467-RIPE
tech-c: IT1309-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: INTERGENIA-MNT
source: RIPE # Filtered

role: Intergenia Technik
address: intergenia AG
address: Daimlerstr. 9-11
address: 50354 Huerth
phone: +49 2233 612 0
fax-no: +49 2233 612 144
remarks: trouble: Information Contact
remarks: trouble: Abuse Contact
remarks: trouble: for more information http://www.plusserver.de
admin-c: JO630-RIPE
admin-c: SW8783-RIPE
tech-c: JO630-RIPE
tech-c: SW8783-RIPE
nic-hdl: IT1309-RIPE
abuse-mailbox:

person: Sinan Gunay
address: RSM LTD. STI.
address: Yoruk Mah. Nurlu Sokak No:24/A
address: Salihli / Manisa - Turkey
phone: +90-544-955-1550
nic-hdl: SG4467-RIPE

Hoşgeldin Sinan...

L

LifeNIC~

Misafir
Intergenia'dan 1 sunucu siparişi verebilir misiniz cyberturk ?

IP'lerde bunu görmenizin nedeni, daha önceden o ismin Türkiye bayiiliğini alması ve kendi adına kayıt açtırmasıdır. 1 adet sipariş geçin ve sizin IP'nizin whois bilgilerinede bakalım. Sunucu ücreti tarafımızdan ödenecektir.

Eğer foruma duplicated üyelik ile gelseydik, kesinlikle adminler tarafından bilinir ve uzaklaştırılırdık. Burada işimizi yapmaya çalışıyoruz ve sizi ofisimize davet ediyorum, gelin görün.

İstanbullu olan ve davetimizi kabul eden herkese teşekkür ederim.

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben göreceğimi gördüm siparişle falan uğraşamam :) artık forumda bu tür eğlenceli macera dolu başlıklara ayıracak vaktimde yok. eğer zaten o olmasaydın adını soyadını her şeyini düzgüncene yazardın sen bana git sipariş ver diyorsun :D

bu arkadaştan sunucu alanlar IP lerini plesk ve cpanel in üreticilerinden lisanslı mı diye verify etsinler. (sinan 15 günlük test lisansı işini sever) Aylık ödeme yapsınlar ve her gün yedek alsınlar böylece eğer ben haklıysam az zararla kurtulursunuz.

Ugur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben göreceğimi gördüm siparişle falan uğraşamam :) artık forumda bu tür eğlenceli macera dolu başlıklara ayıracak vaktimde yok. eğer zaten o olmasaydın adını soyadını her şeyini düzgüncene yazardın sen bana git sipariş ver diyorsun :D

bu arkadaştan sunucu alanlar IP lerini plesk ve cpanel in üreticilerinden lisanslı mı diye verify etsinler. (sinan 15 günlük test lisansı işini sever) Aylık ödeme yapsınlar ve her gün yedek alsınlar böylece eğer ben haklıysam az zararla kurtulursunuz.

o kişi olduğundan ne kadar eminsin ?

Daha Once Lifenic Hakkında gayet güzel mesajlar okudum..

Eğer Gerçekten Dediğin gibiyse yazık diyorum..

Adam gibi Bir Firma Doğuyor diye düsünüyordum :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Iyinet'deki arkadaslarin hafiye ruhunu biliyor, ben PM de attim konuyu, o kisi degilse ve onun networkunden server sattiysa en azindan, bu kadar tantana koparken, ben o degilim ama bakin boyle bir kesisme kumesi var diyebilirdi. Bundan sonrasi inandiriciligini yitirmistir.

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkes dolandırıcı olmuş. ne biçim insan bunlar böyle? çok mu hoşunuza gidiyor bizim üç kuruşumuza göz dikmek!

dolandırıcı dediğin üç kişi olur beş kişi olur, hergün onlarca dolandırıcı türüyor. yeter artık! madem dolandıracaksınız bizi, bir kişi herkesi dolandırsın. herkes herkesi dolandırırsa kimsenin kimseye güveni kalmaz.

ben diyorum ki, oylama yapalım. forumun dolandırıcısını seçelim, herkes parayı ona kaptırsın, başkası dolandırmasın.

benim adayım LifeNic~.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5