İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Orjinal Fikirler Benzersiz Projeler

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Eminmisin , onlar olmasa bence tecavüzden geçilmez ortalık :ıslık: Bilimsel açıklamalarda saldırganlığı körelttiği yönünde ;) Ayrıca insanlık var insanlık var genele bakmassak girenler için oldukca yararlı sitelerdir.

response90

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Eminmisin , onlar olmasa bence tecavüzden geçilmez ortalık :ıslık: Bilimsel açıklamalarda saldırganlığı körelttiği yönünde ;) Ayrıca insanlık var insanlık var genele bakmassak girenler için oldukca yararlı sitelerdir.

Kardeşim eğitim için yapılanlara birşey demiyorum , ama diğerleri tamamen para kazanmak için yapılan siteler. Aksini düşünen varsa buyursun gelsin.

gemius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yazılan yorumları ilk sayfadan itibaren okudum. Bir arkadaş demiş bilinçli bir webmaster neden fikrini açıklasın diye. Altına imzamı atarım.

Neticede insanların fikrini açıklayıp açıklamama meselesi tamamen kendisine kalmış bir şey. İster gizli tutar, isterse el ilanı bastırıp dağıtır. Bence bu konunun bir projeye başlarken başarılı olmak için nelere dikkat etmek gerekir, başarıya giden yolu kısaltmak için neler yapılabilir gibi şeylere yanıt vermesi gerekiyor.

response90

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Yazılan yorumları ilk sayfadan itibaren okudum. Bir arkadaş demiş bilinçli bir webmaster neden fikrini açıklasın diye. Altına imzamı atarım.

Neticede insanların fikrini açıklayıp açıklamama meselesi tamamen kendisine kalmış bir şey. İster gizli tutar, isterse el ilanı bastırıp dağıtır. Bence bu konunun bir projeye başlarken başarılı olmak için nelere dikkat etmek gerekir, başarıya giden yolu kısaltmak için neler yapılabilir gibi şeylere yanıt vermesi gerekiyor.

Ben de zaten konunun başında " Projeleri yapmak için neler gerekli , piyasada iş yapar mı hepbirlikte tartışalım." demiştim. Ama herkes farklı yönlere çekmiş konuyu. Kimse projesini söylemek zorunda değil. Ama iyi bir proje için neler yapılabilir, hangi alanlarda yapılabilir, bunu tartışalım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.