İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Orjinal Makale Paketi - I (20 YTL)

hayis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Makale Paketi Nedir ?
* Bahsi geçen konuda gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra, çeviri veya rewrite metoduna başvurmadan yazılmış makaleleri kapsayan pakettir.
** Başlangıç olarak "Aquarium" konusunda yazdığım dört adet makaleyi paket halinde 20 YTL'ye satıyorum. Satın alacak kişiden tek istediğim makaleler hakkında yorum yapmasıdır.
*** Servisin benimsenmesi durumunda sizlerin verdikleri konular hakkında makaleler yazılabileceği gibi önceden hazırlanmış makale paketlerini de satın alabileceksiniz.

- Aquarium Makale Paketi - İçindekiler -
The History of the Aquariums 270 sözcük
What We Need for an Aquarium? 226 sözcük
Setting up the Aquarium 240 sözcük
How to Choose Fish for Your Aquarium? 205 sözcük

NOT : Makalelerin tamamı orjinaldir. Bahsi geçen fiyat başlangıç ve deneme amaçlı bir fiyattır. Ödemeler Garanti bankası aracılığıyla kabul edilir. Bir makale paketi sadece tek bir kişiye satılır.

hayis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bahsi geçen fiyat başlangıç ve deneme fiyatıdır diye belirtmiştim. yani sadece bu paket için geçerli. ancak eğer olursa diğer paketlerde de çok uçuk rakamlar düşünmüyorum. 200 sözcüklü bir makale için fiyat 8 YTL civarı olabilir örneğin.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
makale paketini aldım ben. içerik doyurucu. bazı anlam hataları var dikkatime çarpan ama onlarda düzeltilmesi mümkün şeyler. içerik uygun tasarım ve görsellerle niş bir site oluşturmaya mümkün.

hayis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
tr.st ile sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdik. ayrıca yorumların için teşekkür ederim..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.