İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Orjinal Makale Yazım Servisi ( Türkçe - İngilizce)

hayis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba arkadaşlar,

Dilediğiniz konuda Türkçe, çok spesifik konular olmamak ve aşırı terim içermemek şartıyla yine dilediğiniz konularda İngilizce orjinal makaleler yazabilirim.

Makale yazımında kesinlikle "rewrite" metodu kullanılmamaktadır. Sadece isteğe göre farklı makalelerden çeviri metoduyla yeni bir makale ortaya çıkartabilirim.

Referans olması açısından daha önce forumda deneme amaçlı açtığım bir başlığı buradan okuyabilirsiniz. Güvenirlik hususunda forumdaki itrader profilime de buradan ulaşabilirsiniz.

Ücretlendirme
İngilizce makale : kelime sayısı * 0.03 YTL ,
Türkçe makale :kelime sayısı * 0.02 YTL'dir.

Ödeme
Ödemeler Garanti Bankası aracılığı ile kabul edilir.

Dipnot

Özel bir dil okulunda Genel İngilizce ve TOEFL, TOEIC, IELTS gibi uluslararası sınavlara hazırlık dersleri vermekteyim. İş yoğunluğu açısından çok fazla terim içeren ve aşırı spesifik, başka bir deyişle çok ağır konuları kısa sürede teslim etmem mümkün olamayacağından bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyorum.

Servisimin ilk hizmeti olarak hali hazırda elimde bulunan üç orjinal makaleyi 50% ücreti ile sizlere sunmak istiyorum. Makaleler özellikle amerikada sıklıkla aranan stress ve stress management konusu üzerinedir. Bu konuda ingilizce sitesi olan veya açmak isteyen arkadaşlar için oldukça faydalı olacaktır.

Makalelerin detayları şöyledir.

What is Stress?
Causes of Stress
Stress Management – How to Manage Your Stress

statisticszn9.jpg

İlk mesajımda belirttiğim gibi İngilizce makalelerin ücretlendirilmesinde "kelime sayısı * 0.03 YTL" formülünü kullanıyorum, ancak bu üç makaleyi alacak olan arkadaş için bu formülü "kelime sayısı * 0.03 YTL / 2" şeklinde değiştiriyorum. O da düz hesap ile 15 YTL yapıyor.

Makaleleri alan arkadaştan tek ricam bu konuya detaylı bir yorum yapmasıdır.

Ödeme Garanti Bankası aracılığı ile yapılır.

İyi çalışmalar.

hayis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Evet, hazırlayabilirim. Ancak dediğim gibi derin araştırma gerektiren ve yoğun terim içeren konularda zaman bakımından toleranslı olmanız gerekebilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.