Selamlar,
Görüyorum ki herkes kendi penceresinden bakarak birşeyler yazmış
Bu site yılların birikimiyle bu hale geldi!
Spam yapıyor diyen arkadaşlar bkz. canim.net/webdizin buraya ben sadece alexa ilk 100 deki siteleri ve devlet sitelerini ekledim onun dışındaki siteler kendileri başvuru yapıyor ve belli başlı kriterlere göre değerlendirilip onaylanıyor.Webmasterlar neden spam dediğiniz yere kayıt oluyor?Kendi sitelerinin aramalarında webdizin sayfaları çıktığı için ve bu sayfalar o sitelere yönlendiriği için ekliyorlar.Spam yapan arkadaşlar kendi sayfalarında bu hitti kullanırken biz hedeflenen site hakkında bilgi verip o siteye yönlendiriyoruz.Rahatsız olan arkadaşlar ki alexa sıramalasına göre eklediğimiz webmasterlar bunları mevzu yasakpara edip spam demezler ki derlerse kaldırırız.
Biz buna seo diyoruz
Sitemizin örnek verilmesi kötü bişey değil.Örnek alınmak güzel.Ama garip yorumlar var cüzzi miktarlara scriptin yazılacağı.O yazacak arkadaşlar bizimle irtibata geçsinler biz onlara güzel şeyler yazdıralım.
Çamur at izi kalsın oluyo yorumlara dikkat edelim!
ps: Ustad nickli arkadaş duyduğuma göre trcafe.com un sahibisin.Delinin attığı taş sana geldi bizde çıkarmaya çalışıyoruz heralde?