İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oron Aralık Promosyonu

O

Oron

Misafir
1 Aralık - 25 Aralık tarihleri arasında Oron satış başına verdiği kar oranını %80 ' e çıkarıyor.

promo_mc_2011.jpg


Hala Oron'a üye değilseniz ;

www.oron.com

Oron.Com
 
S

Swat

Misafir
3-4 ay sonra wupload gibi olur buda. Onlarda piyasanın en yüksek fiyatını veriyorlardı. Şimdi noldu ?
 
O

Oron

Misafir
Şaka yaptığınızı düşünüyorum sadece :)
Wupload daha geçen yıl ortaya çıkmış , temelleri sağlam olmayan bir firma ve hiç satış yaptırmayan bir üyeyle satış yaptıran üyelere download başına aynı parayı ödüyor vs , vs .
Şimdi onların yanlış politikalarını anlatamam , ama batmaya giden süreci kendileri hızlandırdılar.

Oron ise 10 yıldır bu piyasada olan ve artık altyapı sorunları kalmamış bir firma.
Bugüne kadar sattıkları 1 milyon 250 bin premium account var.
Şunu deseydiniz amenna , artık satılan bunca premium acc.'dan sonra piyasa bir doyum noktasına ulaşmıştır , artık satmak eskiye göre daha zordur . Evet bir nevi böyle ama bu sektör(xxx) kalıcı yatırımlarla desteklendiği sürece sürekli kendini yenileyen ve büyümesi durdurulamayan bir sektördür.Üstelik eski premium sahipleri sizin linkleriniz üzerinden hesaplarını yenilerlerse de aynı oranda bir kar marjı alıyorsunuz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst