İstanbulda halkalıda oturupta öss başvuru belgesi gelen varmı? 13 gün kaldı hala gelmedi..
İstanbulda halkalıda oturupta öss başvuru belgesi gelen varmı? 13 gün kaldı hala gelmedi..
Gökhan beni biliyorsun zaten.
Bana da hala gelmedi. yarın ptt ye bir uğrayayım diyorum. Tabi vakit bulabilirsem.
acaba bizim ptt nerde. Bir ara meydan da yerleri vardı. Şimdi nereye taşındı o. Sen biliyor rmusun ?
Edit: Aşağıdaki LinkBackslere baksanıza. Adma ne spam yapmış ama.... Maşallah... Banlanması yakındır.
Ptt hala meydanda.Bi iş hanı var burcu iş hanı heralde zaten görürsün burcu kuyumculuk var orda içeri gir sağ tarafta sigortacının yan(sol) tarafında..
Yok hala gelmedi.En sonunda gidip kendimi bi yere zincirleyip protesto edicem
Altı üstü bi kağıt gönderecekler strese sokuyolar adamı.
Niye stres yapıyorsun.. Benim gibi ol biraz. Hiç umrumda mı baksana...
Burada bu mesajı görmesem aklıma bile gelmeyecek. İnanır mısın daha sınavın saatini bile bilmiyorum
Ben geçen senede girdim o yüzden bu sene stres daha büyük.1 senedir aklımda bu sınav var.İnan ki daha temmuz 2007den beri bu ayki sınav her zaman aklımın bir köşesinde.O yüzden bu aralar acayip gaz verecek şeyler arıyorum.Beni ateşleyecek şeyler.Bu yıl hazır kontenjanlarda artırılmışken bi üniversite kapısına sıvışmam lazım.Çok tatsız geçiyor şu sıra hayatım zaten.
Sen yine sadece saatini bilmiyosun.Bloguma gelen ziyaretçinin referansına bakıyorum adam sınav tarihini arattırıp gelmiş.Daha dünyadan haberi yok.