Ayrıca sadece Doğan Medya değil, kendim görüyorum, tanıdıklarım var kafanı yorma sen.Madem Doğan medya gazetecılerı ıcerı alıyor gibi gosterıyor neden karşı cıkamıyor senınkiler? neden demiyorlarki bu bu sebepten aldık içeri cevaplar mısın? hangi sebeple içeri alınıyor bu arkadaslar? demokrasi çok ıyı yerlere getırılıyor dedın. Sebep bildirmeden insanları ıceri alıp 1 ay sonra dısarı cıkabilirsin demek mi demokrasinini iyi hali? Olmayan bi şeyi varmış gibi göstermek mi?Hapse girenlerin niçin girdikleri konusunda, Doğan Medya Grubu'ndan öğrendiklerin dışında bi bilgin var mı?
Şuna emin ol ki, sandığının aksine demokrasi senin için de benim için de çok iyi yerlere getiriliyor.
Ama merak ettim, senin demokrasiden kastın ne?
Halkı kışkırtmak mı?
Olmayan bi şeyi varmış gibi göstermek mi?
"Çamur at izi kalsın" mı?
Çeşitli yerlerde hükümete karşı küfürlü, ahlaksızca, seviyesizce yazılar yazıp yayınlamak mı?
Eminimki sen şimdi bunlara özgürlük, demokrasi diyosundur.
Sana alıntı yaparak bi cevap vermek istiyorum;
Demokrasini de özgürlüğünü de al git!
Başka cevap yazmıycam..
demişsin. Çok ilginç birisin. Adam kendi itiraf etti sen neden bahsediyorsun. Savunduğun adam yalancının teki biliyor musun? İlk gün yok diyordu son gün evet var diyor. Demek uzerıne gıtmeseler yok diyecekti? Demek kim bilir neler yürütülüor içten?