İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oto hit masaüstü programı

dmn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar merhabalar programın yapımını bitirdim satışa sunacağım ama alıcılara kolaylık olsun diye proxy tester yapmayı düşünüyorum ama katılıma göre yapacağım inşallah.. Programın mantığı şu proxy listesi yapıyorsunuz ve bu listedeki proxyleri kullanarak program verdiğiniz siteye giriş yapıyor ve sitede belirlediğiniz saniye durup verdiğiniz + bir linke tıklıyor proxy listenizi sürekli bu şekilde girişler yaparak ayrı ayrı iplerden giriş sağlıyor ve online sayısı + tekil hit (organik) olarak sağlanıyor..
Programa ufak bir tanıtım videosu çektim neyi nasıl yapacağınıza dair proxy listeniz için önerebilceğim site http://www.hidemyass.com/ adresidir tanıtım videosunda bu adresten ufak bir liste yapılıp sizlere gösteriliyor kullanımı
Forum adreslerinde saniyeyi yüksek tutmanızı öneririm proxylerinizde yavaş ise forumlar genelde yavaş açılıyor organik hit sayılması için surf saniyesini yüksek tutun derim.. Programın değişik türleride çıkacak aklımda değişik projeler bulunmakta ilgiyi talebi görmek isterim

hız ve ziyaretçi sayısı tabiki proxy listenize bağlı program geliştirilecektir tabi ki satışlarımız iyi gider ise dediğim gibi programa proxy tester yapmayı düşünüyorum bu programda şöyle olacak txt içine yazdığınız proxyleri program belirlediğiniz bir zaman aşımında siteyi açamaz ise listeden silecek belirttiğiniz saniyede site açılırsa proxyi listede kalacak size kolaylık sağlaması açısından güzel birşey olacak anlayacağınız..

fiyat konusunda şunu söyliyebilirim
10 + kişi talebinde 100TL
20 + kişi talebinde 70TL
30 + kişi talebinde 50TL

program tanıtım videosu
http://www.metacafe.com/w/5371609

Herkese teşekkürler iyi günler alıcak olanlar konu altına yazar ise sevinirim diğer webmaster forumlarınada konu açılacaktır lütfen üyeliğiniz varsa oralara sadece bir forumda talep bildirirseniz sevinirim..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.