İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oto Konu Açıcı

H

halilarici

Misafir
Merhaba Arkadaşlar,
İstediğiniz Kadar Postu İstediğiniz Saniye arasıyla İstediğiniz kadar foruma Kolayca Atmak İstermisiniz ? Benimkide Soru Kim İstemez ki.

Program Dili:İngilizce
Kullanım kolay yapamayanlara TeamViver da gösterebilirim.

Program Ücreti:5 TL

Programdan Resimler:
multi.JPG

multi2.JPG

multi3.JPG

Programı almak istiyenler Özel Mesaj atarak veya buraya yazarak bana ulaşabilirler.

Ödeme Yollara:Mobil Ödeme[Avea],Paypal

H

halilarici

Misafir
İstediğin Foruma Sınırsız Konu Açabilme. Mesaj yazma değil.Konu Açma.

tdilek007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam marez i samıyorsunuzdur umarım bende var ve bedava ya verenler var sizde onu alıp vvarezi parayla satmaya kalkanlardan değilsinizdir umarım ama sanmıyorum paralı olduğuna...

tdilek007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neyse isteeyen parayla alsın benim için önemli değil bir kaç arkadaşım marezi parayla almış.umarım marez değildir...

H

halilarici

Misafir
Paylaştığınız v-r-z.Kaldırılması gerekiyor.

Benim Programım Lisanslı.Sizin bilip bilmeden konuştuğunuz programlardan değil.

ebaydestek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sakıncalıysa elbette kaldırılabilir...Neyi bilip bilmeden konuşmuşum anımsayamadım?

tdilek007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam bende de var multi poster evet vvarez ama o bendekini de arkadaşıma parayla satmışlar...multi posterin vvarez olup olmadığını anlamak için her hangi bir foruma türkçe karakterli yazı göndermek gerek eğer yazılar tam iyi okunursa tamam lisanslı ama okunmaz karakter sorunu olursa vvarezdir vvarez bende var hatta bir çok kişi vvarezi parayla satıyor...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.