İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Otolike siz Sayfalarınızı Büyütelim....

bybeyaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Otolike Kullanmadan Sayfalarınızı Reklamlarla Gerçek ve Tekil Kullanıcılara Sahip Olmak İstermisiniz... Sitelerimiz ve Sayfalarımızdan Sayfanızı Büyütelim....

Ücretlendirme....
1K Üye : 15tl.
2K Üye : 30tl.

Şimdilik Sadece 2K ya Kadar Çalışmaktayım... Üye Çekim Süresi Sayfanızın içeriğine Göre Değişmektedir...Reklamlarla Çekileceği İçin İsteyen Üye Gelicek Zoraki veya Otolike Söz Konusu Deildir....

iletişim : [email protected]

bybeyaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hocam dikkatini çekerim bu otolike deil bugun gitsen 100 150k lık bir sayfaya reklam versen adam senden 5 10tl istiyo kaç kişi geliyo 10 15 kişi ben 15tl ye sayfalarımızda reklamlarınızı yaparak sayfanıza kendi isteğiyle gelen üye gönderiyorum ki bu benim hakkım 15tl bakarsanız az bile inanın...

endream

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Haklısınız ama 100 150 milyona bir sayfa alan herkes bu işi yapmaya başlarsa kimse 15 TL diyemez tabii ki..

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
1K kendi isteğiyle gelecekse bu kolay olmayacaktır. Tecrübeniz vardır muhakkak, süre tahmini ne olabilir?

esquire

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu güncellse ben arkadaşla çalışmak istiyorum pm atsın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.