İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

otomatik dizi botu(şimdilik lugesoft için)

nirvanao

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
OTOMATİK DİZİ BOTU: Çalıştırdığınız taktirde bağlanılan siteden bütün bölümleri kontrol eder, eğer bölüm varsa o bölümü atlar, eğer o bölüm yoksa bölümün partlarını, etiketlerini ve ismini alır. Daha sonra bu dizinin bölümüne otomatik olarak "ÖZGÜN AÇIKLAMA" ekler. Yani karşı siteden gelen bölümle sizin sitenizdeki bölümün içeriği tamamiyle birbirinden farklı olur ve google v.b. arama motorlarından mirror site olarak ban yemezsiniz En sonda otomatik olarak bölümü siteye yükler ve yayınlar.

Elinizi hiç birşeye sürmeden yeni çıkan bütün bölümler sitenize otomatik olarak yüklenir, açıklamaları eklenir ve yayınlanır. Bot şu an lugesoft sistemine entegredir.

1) Bot marez değildir kendi dizi sitem için yazdım.
2) Kurulumu 5 - 10 dakika sürmektedir.
3) 1 sene garanti veriyorum bota, herhangi bir teknik aksaklıkta satın almış herkese yardımcı oluyorum, telefon, mail, msn hangisi sizin için uygunsa.
4) Bot lugesoft harici diğer sistemlerede entegre olabilir sistem adı veya sisteminizin sql dosyasını verdiğiniz vakit botu o sisteme göre entegre edebilirim.
5) Özgün açıklama geliştirilebilir niteliktedir. Bu sayede botu alan herkesin sitesindeki açıklamalar birbirinden farklı olur.
6) Bot domaine göre lisanslıdır, satın alan kişiler 4 - 5 ay sonra domain değiştirirmek falan isterse o domaine göre lisansı değiştirebiliriz.
7) Yeni diziler şuan en çok kullanılan bir dizi sitesinden çekilmektedir. Şu anda çekilen sitede 10000 dizi bölümü bulunmaktadır. İsmini burdan veremiyorum PM ile yollayabilirim.
8) Ödeme için paypal veya banka havalesi hangisi sizin için uygunsa olabilir.

Atladığım nokta falan varsa lütfen sormaktan çekinmeyiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.