İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Otomatik Facebook Video Upload Sistemi İçin Öneri ve Sipariş

trdeveloper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar,

Şuanda yeni yaptığım bir sistemle;

Youtube, Dailymotion ve Herhangi izlenebilir tüm videoları belirlediğim kullanıcılara yükleyebiliyorum.

Yani burda, x sitesinde Mp4 adresi olup izlenebilen fakat video sayfasında erişime kapalı olan videolara erişilemeyen videoları alıp kendi kullanıcıma yükleyip aktif edebiliyorum, buda izlenememe gibi bir problemi ortadan kaldırıyor.

Şöyle bir sistem yazdım, geliştirme aşamasında şuanda.
Özellikler;

• Siz mp4 yada Youtube,Dailymotion vs.vs adresini yazdığınızda bunu max 10 dakika içerisinde facebook urli haline getirip sisteme kayıt ediyor.
  • 12 Saatde 1 mysql kayıtlarında Facebook'a ait videoları bulup yeni linklerle (benim sistemim video id ye uyarlı ondan id kaydediyor) değiştiriyor.
  • Panel ile istediğim kadar video ekleyip, crontab ile bunların eklenmesini sağlıyorum. (şuanda görsel bi alan yoktur yapılmaya başlanmıştır)
  • Kendi uploadlarını kullanmayan fakat, bot ile video çekip gizli olduğu için bir daha izletemeyen kişiler için birebirdir bu sistem.
  • Gizli videoların çalışır mp4 urlleri açık hale getirmek için yeterlidir.
  • ve daha da geliştirilebilir özellikler düşünülebilir.(sizin istekleriniz doğrultusunda)....

Düşünülen Fiyat: aylık 35 ile 50 TL arasıdır.

Not : Sistem talep doğrultusunda faliyete geçecektir. Buna göre sistem satışa çıktığında kesin satın almayı düşünüyorum diyen kişi sayısına oranlar fiyat ve ücretlendirme yada satış olup olmaması kesinleşecektir.

İletişim : [email protected] (Msn & Mail)

Cevap veren, vermeyen herkes'e teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5