İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ovetto Haber Bülteni

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Selam dost bildiklerim,

Biraz önce depresan'ın güzel bir projeye start verdiğini gördüm. Zaytung modeli. Benimde böyle haber yazılarım var ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

Şahsiyetim yıllardır çeşitli konulu (farklı düşünmeyin) forumlarda haber yazmaktadır. Ben haber yazmaya başladığım yıllarda Zaytung yoktu. Yoksa? Yoksa! benden mı çaldınız lan fikri? ! ?

Fikri gel buraya.

İlk olarak Modifiyem'de (otomobil forumu) paylaştığım haberleri yazacağım. İlgi gösterildiği taktirde diğer forumlardaki farklı paylaşımlarımı sizlere sunacağım.

Forumdaki rumuzum: Cavalry

Modifiyem'den ortaya şöyle seçmece bir kaç paylaşım:

İstanbul'a Yeni Üniversite

Navara'ya güçlü rakip! Yeni Mitsubishi L200

Akaryakıtı gece alın, cam suyunu öğlen doldurun. Müthiş ipuçları!

Seyir halindeyken uyuklamaya kesin çözüm BULUNDU!

Opel Corsa Euro N-CAP Başarısı

Volswagen Sharan Geliyor

Hayal Gibi... Yeni Daihatsu Sirion

Volswagen EOS geliyor

Hyundai i10 Türkiye'de

Chevrolet Aveo Güvenli Değil

70 bin Audi A3 Servislere Çağırılıyor. Türkiye Dahil!

Grande Punto Türkiye'de

Bayanlar Üzerinde Otomobiller Anketi

Ucuz Çin Otomobilleri Geliyor

Satılık Otomobil Kokusu

Kadıköy'de oto galericiler yol kapattı

Senetle Otomobil Satın Almak

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Özenle ilgi gösterilir...
Adres: İlgi mah, ilgi sok, no:22 ilgi sitesi, ilgi apt. ilgi / izmir

isaret-ceken-bebek.jpg

http://www.resimler.tv/data/media/2/isaret-ceken-bebek.jpg

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Ovetto böyle saçma şeyleri yazıyor aslında ondan yazar olur. :D

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Ovetto böyle bir site açsın, ben yazarım. Zaytung da fikri Ovetto'dan çalıp malı götürdü... Damn!

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Bazılarıda haberleri eleştirmiş, ona çok güldüm. ;D

Üyeliğim eski. Kendimi unutturup tekrar yazıyorum. Bir defasında 1 yıl yazmadığım olmuştu. Bu nedenle çoğu oltaya düşüyor. Bazı eski üyeler durumu uyanıyorlar. :yeho

Yalan haber yazmaktan ek$i'den uçurulmuş biriyim. :ağla:

Ekleme:
Ovetto böyle bir site açsın, ben yazarım. Zaytung da fikri Ovetto'dan çalıp malı götürdü... Damn!

Şüphelerim bu yönde. Çünkü 7-8 yıl evvel ek$i'de yalan haber yazarken çok tutmuştu. Bir kaçı; 'ya böyle bir haber sitesi kuralım, bu herifte yazsın, bizde yazalım' falan demişlerdi. Aradan biri sıyrıldı demek ki. Fakat ben Zaytung haber modelini sevmiyorum. Haberler uzun ve okunması zevkli değil. Bu nedenle şuan 10 bin tl bütçe ayırdım ve benzeri bir site kuruyorum / kurduruyorum. Bildiğin haber sitesi. Anlık güncellenecek ama mizahi ağırlıklı. Yani güncel haberler mizahi açıdan yorumlanacak. Çok sayıda yalan haberle birlikte, köşe yazarlarını da okumak pek keyifli olacak. Tasarım ve kodlama boyutunda ise tamamen farklı ve özgün bir proje ortaya çıkartmayı umuyorum.

Bu nedenle ilerleyen zamanda projeyle ilgili işbirliği yapacağım arkadaşlara ihtiyacım olacak.

Sizin gibi döşü kıllı bey.

Muhakkak ki irtibata geçeceğim.

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Valla ben cidden yazarım. Zaytung'u takip etmiyorum, toplasan 10 kere girmemişimdir ama girdiğimde de biraz gezmişimdir. Birkaç yazıdan sonra beni bayıyor orası.

Para da verirsen belki her gün bile yazarım. Ben aslında iyi yazarım. Zaten elimde siyasi sebeplerle mizah dergilerinden birinin yayımlayamadığı eski yazılarım var.

EK: Dikkat ederseniz "iyi yazarım" derken bile komiktim... :p

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Gönüllülerden oluşan bir proje düşünmüyorum. Profesyonel bir çalışma olacağından herkes hakkını alacak. Rumuzunu not almıştım zaten. Kodlama ve tasarım sonlandıktan sonra belirli arkadaşlarla görüşmek istiyorum.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Gönüllülerden oluşan bir proje düşünmüyorum. Profesyonel bir çalışma olacağından herkes hakkını alacak. Rumuzunu not almıştım zaten. Kodlama ve tasarım sonlandıktan sonra belirli arkadaşlarla görüşmek istiyorum.
Boşuna benim üzerimden projeler gerçekleştirme.
Benle görüşme talebin de şimdiden reddedildi!
Vazgeç.
En batıda ben varım; sen doğuya git, kuzeye git, güneye git, yeterki git...

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Ben Bilgi'ymiş gibi yaparak da yazarım, yokluğunu hissetmeyiz, yeter ki paradan haber ver. Daima göreve hazırım, kaptan!

DSC00741.JPG

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
çalmayın olm procemi, aslında ben zaytunga rakip falan değilim, tek başıma iktidar olucam
propaganda;
depresan haber ajansında yazın, karlı çıkın!

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
eskiden anımsıyorum tv'de de buna benzer yani atmaca haberlerden oluşan bir program atv'de vardı sanırım, hatta korcan karar sunuyordu, buralardan gerek zaytung'ta gerekse diğer arkadaşların projelerinde alıntı var mı acaba?

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Programın adı ŞOK'tu ve onunda arkasında Ovetto'nun büyük büyük dedesi Agâh Levend Efendi vardı... Yani Ovetto asla proce çalmaz.

Ovetto does not get frostbite; Ovetto bites frost...

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
tnt de yayınlanan heberleri takip ediyorum ama alıntı yapmıyorum onlardan, pek fazla da yazılmıyor aslında, oturup düşünmen lazım saçmalayabilmek için :D

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
eskiden anımsıyorum tv'de de buna benzer yani atmaca haberlerden oluşan bir program atv'de vardı sanırım, hatta korcan karar sunuyordu, buralardan gerek zaytung'ta gerekse diğer arkadaşların projelerinde alıntı var mı acaba?

doğrudur, adı şok idi, saçma sapan absürb haberlere inananlar vardı :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.