İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oyna65

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:)

valla yakında sana da gelir msg sitenin adresini örenebilir miyim ?

M

mmclk

Misafir
bugün hesabına bakan oldu mu ? benim tüm rapor sonuçları sıfır gözüküyo?
dükkanı kapadılar mı acaba

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
mmclk' Alıntı:
bugün hesabına bakan oldu mu ? benim tüm rapor sonuçları sıfır gözüküyo?
dükkanı kapadılar mı acaba
Aynı durum benim account için de geçerli. Ya ay başı muhabbetine db bakımı gibi birşey var ya da aklımıza gelen başımıza geldi.

skassas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynı durum bende de var arkadaşlar.Ama yaklaşık 3 gün önce hesabımda 242$ olmasına karşın 191$'lık bölümünü aldım.Oda ayın 10'unda bana ödeyeceğiz diye bildirilen miktar. Adamlara tam üç kere kibarca mail attım her seferinde tamam ödeyeceğiz dediler.Ama olmadı.En sonunda biraz sert bişiler yazdım.Üç gün sonra parayı yatırdılar.Ama şimdi hiç bir mailime cavap yazmıyorlar :-(((

M

mmclk

Misafir
Maillere verdikleri cevaba göre bir sorun varmış, düzeltmeye çalışıyolarmış, bazen rapor alabiliyorum bazen hiç rapor alamıyorum sayfa hata veriyo gerçekten bi çalışma yapıyo olabilirler. (kendi kendimi teselli ediom galiba)

S

SaveTargetUs

Misafir
Gencadam' Alıntı:
Hortumladılar oyna65'i de hahahaha

Bizim insanımız birşeye uzun zamanlar sonucunda iyider. Fakat iş kötülemeye gelince 2 dakikada yerden yere vurur. Sabretmesini bilmelisiniz. Herşeyin sonunda bir açıklama vardır. Hiç birşey netleşmeden yazı yazmayınız. Mesajınızı okuyup etkisinde kalanlar olur. Yanlış yaptığın.

Bekleyin bende geliyom :) Önceden 4-5 kere denemiştim. Explorer'imden dolayı olmamıştı firefox un gözünü seveyim oldu şimdi.

M

mmclk

Misafir
Browserle ilgili bir durum değil, bir çok kişi mail atmış, cevap olarak sorunun kendilerinde olduğunu, db lerle ilgili çalışmalar yaptıklarını kısa zamanda düzelteceklerini söylemişler.
Firefox, opera, internet explorer farketmez ki hepsi aynı raporu verio sonuçta.

Ayrıca bundan sonra free üye başına 1 dolar yerine 0,5 dolar ödeyeceklermiş.

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hay sokam benim hesap deişti signupa geçti 10 üye çıkartmışım 0$ dio :) of of

G

Gencadam

Misafir
SaveTargetUs' Alıntı:
Bizim insanımız birşeye uzun zamanlar sonucunda iyider. Fakat iş kötülemeye gelince 2 dakikada yerden yere vurur. Sabretmesini bilmelisiniz. Herşeyin sonunda bir açıklama vardır. Hiç birşey netleşmeden yazı yazmayınız. Mesajınızı okuyup etkisinde kalanlar olur.

Benim bu mesajımdan etkilenecek olan ancak 12 yaş altındakilerdir dostum. Yerden yere vurduğumu mu çıkarttın bu yazımdan :)
Sistem yerine geldi. Fakat son iki günün istatistikleri sıfır. Bu arada haberiniz var mı bilemiyorum ama artık fun başına 1 $ değil 0.5 $ ödeyecekmiş.

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar aynı tarz download başına para veren sponsor biliyor musunuz ? sölerseniz çok memnun olurum

B

By-e

Misafir
Hi,

This method of CPA fun has not been very successful for us in the Turkish market therefore we are not continuing with it at the moment.

When we’ll start noticing some real player traffic coming from your advertisement we can consider this method again

Regards,

mati

Böyle bir yanıt geldi

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) geçmiş olsun herhalde fun player a geçmek istediğinde böle msg geldi ne yazıkki artık fun player kullanmıyorlarmış turkler için ama real player olayını deneyip iyi olursa fun metoduna geçmeyi düşüneceklermiş :)

B

By-e

Misafir
Bitane daha geldi mail.
--------

Thank you all for all your efforts this month! As a result you will all pleased to know that the rates for both CPA and shared revenue have both been raised. Also the tiers that take you to the next level have been adjusted and we believe that this will also help you in generating higher commissions and bonuses. All changes have been done automatically and future adjustments will be done accordingly.Please visit the 'OUR PRODUCT' section before logging into the system in order to observe these new changes.

This month we will also be having 2 competitions: A BANNER competition and the second is yet to be revealed! The top three banners that we receive will each receive a prize. Please read more about this in detail on the "main" section once you have logged into your affiliate account.

Before I forget, please remember to update how you would like to receive your payments. As mentioned in the last email I sent out to you a few weeks ago there are new payment methods available so please choose the one most convenient to you! If you go into your affiliate account and click on the 'Personal Details' section you can make the adjustments there!

I think that's it for now! Let July be a great month! And please of course do not hesitate to contact us at anytime if you need any help, information or have any requests.

Kind Regards,

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5