İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oyun Forumu | Özel Oyun Server'ları | Yönetici - GM - Mod Alınacaktır!

Time Lord

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar. Yıllardan beri Forum script'leri üzerinde çalışıyorum. Bu konuda çok iyi yerlere geldim. Bir önceki projelerimden bazıları başarılar elde etmiş olsa da, piyasada kalıcı bir yere sahip olamadı. Yeni bir proje ile, tekrar bu işe geri dönmek istiyorum. Proje asla küçük, basit, 1 - 2 ay sonra kapanacak, eğlenmek için, can sıkıntısından açılacak bir proje değildir ve olmayacaktır. Bütün detayları burada anlatmak istemediğimden ve bu sıcak yaz akşamında siz değerli arkadaşlarımın gözlerini daha fazla yormadan aranan yönetici türünü anlatmak istiyorum. Ayrıyetten ''Bu vasıflara ben uyuyorum, beni anlattınız sanki'' diyen arkadaşlar,

Pm ile bana ulaşabilirler. 7 günlük kullanıcı olmadığım için henüz e-mail adresimi yazamıyorum.

Projenin Kısaca Tanımı:

Online Oyunlar üzerine yoğunlaşan bir forum olarak açılacak bir sistem ile yola çıkacağız. Özgün içerikli video'lar, görseller, tanıtımlar, rehberler sunarak, kullanıcılarımızın ilgisini çekeceğiz. Belli bir seviyeye ulaştığımızda, büyük oyun şirketlerinden bayilik alınıp, kullanıcılarımızın çoğunlukta olduğu oyunlarda belli bir kar marjı ile satış yapılacaktır. Bunun ardından Server'lar kiralanıp, Silkroad, Knight Online, Metin2, Travian gibi Rpg, Fps, Fts, Browser gibi bir çok türde Türkiye'nin en çok sevilen ve oynanan oyunlarının özel sunucuları açılıp, hedef kitleye hitap edilecek, böylelikle belli bir oyuncu kitlesine ulaşılacaktır. Yine bu özel sunucularda, kendi belirlediğimiz fiyatlarla kullanıcılarımızın istekleri doğrultusunda satış yapılacaktır. Açılan özel oyun sunucularının ''oyun içi satış'' bayilikleri, anlaşılan firmalara verilecektir. Belli bir süre geçtikten sonra, sunucularımızı (server) kendi şirketimize taşınılacak.

Tabiki en baştan, en son seviye gelmemiz tahminen en az 3 - 5 yıl sürecektir. Daha ilk aydan böyle bir şey bekleyenler, aklı fikri parada olanlar, lütfen irtibatta bulunmasınlar. Baştan söylüyorum. Ayrıca size uymayan maddeler varsa da hiç tenezzül bile etmeyin. Ayrıca ben kalıcı olmam, iki üç gün sonra çıkıp giderim, arkama da bakmam diyen arkadaşlarda zahmet etmesin. Bu proje çocuk oyuncağı değil, olmayacakta. Bu yüzden çocuklarla uğraşıp vakit kaybetmek istemiyorum. Kabalığım için özür dilerim, lakin bu konu hakikaten çok canımı sıktığımdan, biraz ''ağır (!)'' konuşma gereksinimi duymak istedim.

Ayrıyetten maddelere bakıpta 7/24 online olmam gerek, çok çalışmam gerek, bu iş beni öldürür, çok şey istiyor gibi terimlerden kaçının olabildiğince. Bunun nedeni maddelerin yarısından fazlası karakteristik özelliklerinizle alakalı. Diğer bir kaçı Proje ile alakalı ki, zaten Proje ile alakalı olmayan birinin, burada ne işi var? Ayrıca kimse daha ilk günden bu kadar yoğun bir iş temposu beklemesin. Demek istediğim şu ki, bu süreç, yıllar içinde gelişimini tamamlayacak bir süreç. Bu yüzden, bu bir kaç sene süresince forumu en üst mevkilere getireceğiz. Demem o ki, oyun, game master'lık konuları çok sonraki konular. Şuanlık sadece forumla ilgileneceğiz! İlk önce temelden başlayıp, yavaş yavaş diğer katları çıkacağız.

Aranan Yönetici, Moderatör, Game Master:

* 18 Yaş üzeri,
* Hayalgücü yüksek, orjinal fikirlere sahip,
* Belli bir süre sonra (yaklaşık 5 sene) şirkette masa başı çalışabilecek,
* KALICI,
* Büyük düşebilen,
* Yeterince vakit ayırabilecek,
* Vbulletin, Phpbb, Smf çok iyi, her detayına kadar bilen, anlayan,
* Yeteri kadar İngilizce bilen, tercihen harici diller bilen,
* Piyasayı takip edip, buna endeksli düşünebilen ve fikirler geliştirebilen,
* Sürekli irtibat halinde olabilen,
* Olgun düşünen, ani durumlarda kararlar alabilen, hızlı ve çabuk düşünen,
* Kullanıcılara müşteri gözüyle bakmayan,
* Yorumları, konuları özgün, alıntı yapmayan,
* Ekip çalışmasına yatkın, paylaşamaya açık, hevesli, kendine güveni olan,
* Öğrenmeye aç,
* Oyun oynamayı seven, her türlü Online oyunu kaldırabilecek bir sisteme sahip,
* Belli bir oyun geçmişi olan, Online oyunlar konusunda profesyonel,
* Anlatılanları çabuk kavrayabilen,
* Terbiyeli, dürüst, çalışkan,
* Kullanıcılarla ilgilenebilen, çözüm üretebilen,
* Yaptığı işi zoraki değil, zevkle yapan,

arkadaşlar alınacaktır. Lütfen ücret isteyen arkadaşlar hiçbir temasta bulunmasın. Proje belli bir yere geldiğinde, herkesin hakkı fazlasıyla verilecektir, buna kimsenin şüphesi olmasın. Game Master alımları şimdilik yoktur. Ciddi olanlar, maddelere uyduğunu düşünen arkadaşlar ekleyebilirler.

Herkere iyi forumlar dilerim. Sağlıcakla, selametle.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.