Site adresi Pm ile bildirilecektir.
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 1,750 YTL
Sitenin aylık getirisi: 250-300 YTL
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun İndirme (vvarez)
Günlük hit sayısı, kaynak link: Hafta içi 5000-6000 hafta sonu 7000-9000 ayrıntılar için Pm isteyin..
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yaşında Pr4 GPR 5
Hosting dahil midir: Değil
Banlı olduğu sponsor var mı: Evet Adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok
sadece ciddi alıcılar ilgilensin
Oyun indir 1. Sıra
Oyun 4. Sayfa
siteyi satmamdaki tek sebep Dersane için yurda gitmek istemem ailem bu yükün altına giremiyor. Bende 2 yıldır çok emek verdiğim sitemi satmak zorunda kalıyorum, gelirlerin tümü ringofondan geliyor. ayda ortalama 250-300 ytl arası kazanç sağlıyor ringofon dışında alternatif başka bişey koymadım koyarak kazancınızı artırabilrisiniz.
Hit oyun indir kelimesinden gelmekte oyun indirde ilk sırada birinin indirebileceğini sanmıyorum çok deneyen oldu ama ..
3-4 adet pr7 ve pr5-4 birçok siteden linki var.
Lütfen satışı baltalayıcı yorumlar yapmayın belki fiyat biraz yüksek olabilir ama site parasını çıkarır eminimki.
Şimdiden herkeze teşekkürler.
tekrar yiğneliyorumki satmamın tek sebebi dersane paramı vermek yoksa kattiyen satmazdım...
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 1,750 YTL
Sitenin aylık getirisi: 250-300 YTL
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun İndirme (vvarez)
Günlük hit sayısı, kaynak link: Hafta içi 5000-6000 hafta sonu 7000-9000 ayrıntılar için Pm isteyin..
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yaşında Pr4 GPR 5
Hosting dahil midir: Değil
Banlı olduğu sponsor var mı: Evet Adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok
sadece ciddi alıcılar ilgilensin
Oyun indir 1. Sıra
Oyun 4. Sayfa
siteyi satmamdaki tek sebep Dersane için yurda gitmek istemem ailem bu yükün altına giremiyor. Bende 2 yıldır çok emek verdiğim sitemi satmak zorunda kalıyorum, gelirlerin tümü ringofondan geliyor. ayda ortalama 250-300 ytl arası kazanç sağlıyor ringofon dışında alternatif başka bişey koymadım koyarak kazancınızı artırabilrisiniz.
Hit oyun indir kelimesinden gelmekte oyun indirde ilk sırada birinin indirebileceğini sanmıyorum çok deneyen oldu ama ..
3-4 adet pr7 ve pr5-4 birçok siteden linki var.
Lütfen satışı baltalayıcı yorumlar yapmayın belki fiyat biraz yüksek olabilir ama site parasını çıkarır eminimki.
Şimdiden herkeze teşekkürler.
tekrar yiğneliyorumki satmamın tek sebebi dersane paramı vermek yoksa kattiyen satmazdım...