İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oyun Oynarken Para Kazanın !!!

WebmasterTR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Adindanda anlasilabilecegi gibi oyun 1777 yillarinda geciyor. Oyunda savasmaktan sirket, banka kurmaya, sirketlerin sharelarini alip satmaktan köle ticaretine kadar yapabileceginiz bircok sey var. Isin en guzel tarafida oyundaki parayi gercek paraya cevirip cekebilmeniz. Yapi itibariyle erepublikin gelismis versiyonuna benziyor, ve tabiki gercek para uzerinden oynaniyor. Aylik ucret veya oyuna yatirmaniz gereken bir para yok, tabi isterseniz yatırımda yapabilirsiniz.

Oyunda gercek ulkeler, kendi yasalari ve vergi sistemleri var. Ulkeleride yine oyuncular yonetiyor. Baska oyunculara saldirarak onlari koleniz yapabiliyorsunuz ve bu sayede devletten para alabiliyorsunuz.

Alıntıdır ...

Arkadaşlar oyuna bende dün üye oldum, açıkçası 2 günde sardı oyun para kazanmak için birçok seçenek var. min ödeme 10 euro ve paypala ödeme yapıyor. Ödeme almadım yeni başladığım için ama sitede ödeme alanlar gözüküyor ve dün başkanlığa aday olan Türk bir arkadaştan oy için mesaj aldım onada sordum ödeme almış ve sitenin güvenilir olduğunu yatırım yapanlar olduğunu söyledi(fakat ben önermiyorum size kalmış yatırım yapıp yapmamak). para kazanmanın yanında oyun zevkli şirket kurabiliyorsunuz adam çalıştırıp para kazanabiliyorsunuz . Türkiye hammadde bakımından çok zengin hatta bunu fırsat bilip 1-2 ay öncesinde romanyadan biri Türkiye başkanlığına adaylığını koyup insanları kandırarak oy toplamış ve kaynakları kurutup vergileri cebe atıp Türkiye'yi zor durumda bırakmış . Oyuna ref göstermeden üye olunamıyormuş ref linkim altta üye olun tadını çıkarın oyunun ... ha bu arada mecbur kalmadıkça şehir değiştirmeyin çok fazla can ++++rüyor.

http://www.anno1777.com/index.php?i=117067

NOT : Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda karşınıza çıkan sayfadaki noya kullanıcı adınızı sms atmanız gerek attığınız an otomatikmen açılıyor üyeliğiniz sms ücreti 0.1 euro

Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa yazın yardımcı olmaya çalışırım...

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Ben bu oyuna başlarsam eğer ayda 10$ kazansam kesin 50$ da yatırım yaparım :) Hiç bulaşmıyim o yüzden, zamanında gladiatusa yüzlerce lira yatırıp ilk 3te götürdüğüm hesabı kapatmışlardı. Hemde ittifak mesajında yazdığım bir yazı yüzünden suçlanmıştım. Akşam oyundan çıkarken nöbeti devrediyorum yazdım (ittifaktaki arkadaşları kastedmiştim), sonra bir baktım ki bir hesabı 2 kişi oynuyorsun diyip bann lmışlar :S Ondan beri oynamıyorum, ayrıca s2 de 86 level char var isteyen ulaşsın bana :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5