İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

oyun siteleri hakkinda

G

gibigibiyim

Misafir
Oyun sitesi sahibi ve bu isi bilenlerden bir yardim isteyecegim.
Oyun sitesi acmak istiyorum,bu oyunlari nereden buluyoruz acaba,oyun satan yerler varmi? yada oyun satan .Eger oyun satan yerleri yazarsaniz cok sevinirim ve elinde bir cok oyun olupda onlari satmak isteyen asagiya lütfen:

500 oyun: xxx dolar seklinde yazarlarsa güzel olur.

Saygilar selamlar

G

gibigibiyim

Misafir
1-2 anlastigim oldun daha elinde oyunlar olan ve satmak isteyenler özele yazabilir.Ayrica tasarimina güvenen ile calismak istiyorum.

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gibigibiyim' Alıntı:
Oyun sitesi sahibi ve bu isi bilenlerden bir yardim isteyecegim.
Oyun sitesi acmak istiyorum,bu oyunlari nereden buluyoruz acaba,oyun satan yerler varmi? yada oyun satan .Eger oyun satan yerleri yazarsaniz cok sevinirim ve elinde bir cok oyun olupda onlari satmak isteyen asagiya lütfen:

500 oyun: xxx dolar seklinde yazarlarsa güzel olur.

Saygilar selamlar

Oyun sitesi acmak istiyorsan Phparcadescript cok guzel bence bir suru ozelliligi var 30$a satiyorlar scripti
forumda oyun satiliyor diye biraz basliklar acilmisti arat istersen ellerinde hala varsa
benim elimde biraz oyun var bak begenirsen servera uplaod edeyim ordan indir (ucrete gerek yok)
daha fazla oyun istersen msn adresini pm at beraber oyun topluyalim :) hem sana hem bana faydasi olur

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
Bu aralar oyun siteleri populer arama motorlarındakı durumu nedır acaba?
yenı açılacak bi Oyun sitesi için ne kadar host ve trafık gerekiyor?

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Duman' Alıntı:
Merhaba,
Bu aralar oyun siteleri populer arama motorlarındakı durumu nedır acaba?
yenı açılacak bi Oyun sitesi için ne kadar host ve trafık gerekiyor?
cogul 70bin
13 gunde kullandigi BW 73.40 Gig
kullandigi alan 100MB(350 tane oyun var)

ugurcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güzel bilgiler var ama flash oyun sitesi her geçen gün karınca gibi çoğalıyor bu saatten sonra tutturman belki kolay olmaz ama gene başarılar

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://oyunparki.kayipsokak.com

arcade scripti buda. Phpbb modu ama ben biraz değiştirdim. Türkçe'ye çevirdim.

http://www.flashgames247.com/ gibi bazı sitelerde siteler için oyunlar dağıtılıyor.

ya da başka sitelerden çalacaksın bu işin başka yolu yok! bana kızmayın oyun sitesi olanlar çünkü bu tür oyunların hakları ne size ait artık ne de yapanına!

F

flashcenter.net

Misafir
Nerdeyse herkez oyun sitesi açıyor.Hergün bir oyun sitesi açılıyor.Hitlerimizde azalıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5