İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oyun Türkçleştirme Programı

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Merhaba arkadaşlar,

Fifa - Cm - Fm
Gibi oyunları türkçeleştirmeye yarayan bi program varmı varsa paylaşabilirmisiniz,

program elime geçtiginde yaptıgım tüm türkçeleştirmeleri eklerini burada paylaşıcam

herkeze çok teşekkürler

TheFF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cm ve fm için söylüyorum direk dil dosyalarını editleyip türkçeleştiriyolar program falan yok zaten fm için türksportal uğraşıyoi resmi yama da onlarda,başına bela falan açabilir korsan yama yapmak, cm için dil dosyalarıyla yapabilirsin onun resmi yaması yok fifayı bilmiyorum...

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir program vardı.Türkçe dil yapmak için ama programın adını unuttum.Bu oyunlar için nasıl türkçe dil yapılıyor onuda hiç bilmiyorum.

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
KaRaKTeRiM' Alıntı:
Bu programla Dünya kupası 2006 yı editleyemiyorum dil dosyasını açmaya çalıştım başarılı olamadım :(
Valla benim bildiğim kadarı ile tüm dll dosyalarını editleyebilirsin ben Msn Messenger 7.5 i türkçeye çevirip adını Ozgur Messenger yapmıştım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5