Oyun yazmak mı istiyorsunuz?

programci42

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar size vereceğim arşivde tam 5 dilde aynı oyunun kodları bulunmakta yani c# bilenler için c# kodları, vb.net bilenler için vb.net kodları, c++ bilenler için c++ kodları, delphi bilenler için delphi kodları bulunmaktadır. Yalnız oyunu ben yazdım bazı yerlerinde hatalar olabilir onları da siz düzeltirsiniz herhalde en azndan bir bakarsınız nasıl olmuş diye işte dosya indirin

Kriptex

1
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Selamlar;

Dostum eğer ücretli bir programın linkini veriyorsan sanırım bu forumda yasak.Bilgin olsun.

İyi Çalışmalar.

programci42

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır yanlış anladınız ya da ben yanlış anlattım galiba oyunu yazan benim bedava tüm programcılara dağıtıyorum bu benim isteğim yani programın hakları bana aittir ve ben dağıtımına izin verdiysem bir sorun çıkmaz çünkü program benim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5