İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

oyunfx.com satılık

adre_nalin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar
beta yayınını bitirmiş olduğum sitemi malesef kredi kartı borcumu ödeyebilmek için satıyorum.

Site adresi: www.oyunfx.com
İstenen minimum fiyat: 500
Sitenin açılış tarihi: 500
Kategori, sitenin içeriği nedir: oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: 4000-5000 Google %95 http://extremetracking.com/open;unique?login=oyunfx
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: tamamen satılıktır. admin paneli ile birliktedir.
Hosting dahilmidir: hayır hosting dahil değildir.
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: yazılım my7host.com a yaptırılmıştır.
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok
Satma nedeni (opsiyonel): kredi kartı borcum
PR değeri varsa linki (opsiyonel): 4.2 http://livepr.raketforskning.com/?u=http://www.oyunfx.com
Alexa sıralaması linki (opsiyonel): 430.000 bir ayda 200.000 den aşağı düşeceği kesin.
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel):
google : 60 $ aylık
juzy.net : 30 YTL aylık
ultrasponsor 30 YTL aylık
Üyesi varsa üye sayısı (opsiyonel): üyelik yok
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): kredi kartımının son ödeme tarihi olan 07.01.2007 sabahı sona erecektir.

Satıcının eklemek istediği notlar:

ardaşlarlar msn kullanmıyorum.
paypal kabul etme şansım zaten kredi kartından dolayı yok

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
r10 da son teklifi ben verdim ama nedense ben alamadım bizim paramız geçmiyormu :)

Kalpsiz.Net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Siteyi alan ben değilim benden önce de satılmış site. Yanlış anlaşılmasın.

.Serkan.

adre_nalin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar site r10 ve iyinette ilanı verdikten 10 dakika sonra fatih isimli bir şahısa satıldı. Dediğim gibi acil kredi kartı borcumu yatırmam gerektiği için satıyordum ve ilk gelen teklife hemen sattım.
Polemik olan kısmı nedir anlayamadım.
Neyse herkese teşekkürler.

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
polemik yok sadece r10da 510 ytl ilk teklifi ben vermiştim ve ilk gelene satılacak denmiyordu açık arttırma pazar sabahı bitecek diyordu neyse satmışsın artık geçmiş gitmiş.

adre_nalin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
senden önce p.m. den teklif geldi ve ona satıldı tiryakiforum.net. Senide tanımam onuda tanımam neden öyle yapayımki

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5