İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

oyunları cdsiz oynamak için yapmanız gerekenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
sanırm cdsiz oynamak isteyen çok kişi var burda oyunları
www.gamecopyworld.com a girin orda istediğiniz oyunun no cd crackini bulun pcnie çekin..
gerisini biliosunuzdur zaten (genelde .zip olur bu yüzden içindeki .exe uzantılı dosyayı) ben yine de söleyim dosyayı .exe uzantılı olanını oyunu kurduğunuz yere copy/paste ile yapıştırın ve işte hepsi bu kadar artık b oyunu cdsiz oynayabileceksiniz
eğer bulamadığınız bi crack ve yapamadığınız yer olursa sorabilirsiniz

A

Anonymous

Misafir
Ama istediğim oyun bi oyun cdsinin içinde.Yani kuramadım.O cddeki bazı oyunlar cdden yükleniyor.ama benim istediğim oyun cdsiz çalışmıyor..yani cdnin içinde....
yardım edin...

A

Anonymous

Misafir
Yaw limon ne laf anlamazsın yaw sen. Alt tarafta yazmışız işte. Daha ne çözümü arıyorsun. Hem de bizzat ben kullanıyorum. Daha ne istiyorsun. Böyle devam ederse Salih Memecan ile görüştürecem seni. Allah allah yaw.

www.farstone.com adresine git programı indir. Virtual CD. 10 MB. Şifre de benden. Sınırsız teknik destek te cabası...

A

Anonymous

Misafir
ya bu oyunun carck'ini bulamadım.Sen bulamadığınız crack olursa sorun demiştin.Bulamıyorum lütfen yardım

memokan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya beyler yazıklar olsun. siz böyle türkiyenin en fazla okunan forumlarında yasa dışı işler için neredeyse ders hazırlamıssınız sizi ve İyi.net'i kınıyorum

Oyunları craklemek yasa dışıdır Cezası vardır siz ise acık secik her seyi anlatmıssınız...

Ama sizi bu hale düşürenler utansın

Lütfen yazdıklarımı biraz düşünün...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.