İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

özel mesaj atmak

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba arkadaşlar,
şirkette msn yasak olan arkadaşlarım için web üzerinden çalışacak msn yapıyorum.

Listeleri almaya başardım. Bunda sorun kalmadı. Şimdi kişilere mesaj atma ve alma kısmı kaldı.

Mesaj atma kısmı için bir program buldum ama tam olarak çözemedim.

örnegin $kisininmaili kısmı ile kısmını bir fonksiyon yazdıgımda gönderecek ve en sade biçimde nasıl yapabilirim?

Ekteki dosyada mesaj gönderme mevcut.

http://rapidshare.com/files/83591246/msg.rar

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşın webmessenger.msn.com u denemişmi acaba :(

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
inş. çözerim olur dedim arkadaşlara :) yapmak lazım.

BordoMavi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

bu boşuna uğraşma lafına bir türlü anlam veremiyorum neden hep hazıra konma hevesimiz var ? hazırı var uğraşmaya gerek yok al kullan gibi. e biz böle yaparsak bu işi nasıl öğrenecez veya nasıl bu konuda ilerleyecez veya i.ari arkadaşım kendisini geliştirmek istediği belli bu tip cevaplar vererek bu heves kırma nedir bir türlü anlayamıyorum. çok yanlış bir düşünce. bu insan bu konuda ilerleyecekse bile bunu hazıra alıştırıp yerinde durdurmaya çalışıyorsunuz. sonrada neden yabancılar iyi fikirler üretiyor neden yabancılar yapıyor. yanlış bunlar arkadaşlar bırakın bu hazırcılığı kendiniz yapacaksanız kendinizi geliştirecekseniz uğraşın sorun bunda hiç bir sakınca da yok. zoru görünce bu kaçma neden , neden üstüne gidilmiyor. insanların hevesini kırmayın bırakın yapmak istiyorsa destek verin yapsın. yoksa bbu tip şeylerle gelip de adamın aklını karıştırmayın.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
BordoMavi tşkler mesajına katılıyorum

Hazırları yerine özel bir şey yazmak istiyorum. Kesin bir çözüm daha bulamadım inş. yakında bulurum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.