İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Özellikle yeni üyeler

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Özellikle son 3-5 ay içerisindeki yeni üyeler, forum içerisinde popüler,yardımsever vs. gibi gözükmek için marez paylaşımı sürekli yapmaktadır (zaman zaman konularda geçen ifadelerden de anlaşıldığı üzere yeni üyeler de marez sitesi olan üye sayısı fazladır)

Lütfen forumun var olan itibarı bu yönde değişmesin.

http://forum.iyinet.com/328727-post34.html bu mesajda görüldüğü gibi ücretli satılan bir sistemin marezi birileri arasında paylaşılmış ve kurulumda gereken "anahtar" sorulmaktadır.

50-60 dolar bir scripte para verdiklerinde sorunları çözülmediğinde ortalığı ayağa kaldıranlar, web de üretim yaparak para kazananların hakkını ise gasp etmekten geri kalmamaktadırlar.

Bu konuda gerekli uyarı ve cezaların uygulanmasını istiyorum.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Hiç bir zaman sahte site için destek olmadım ,bahsedilen scriptin satışı şu anda olmadığı için ,nasıl çözülebileceğini sordum..aşağıdaki linkten bakabilirsiniz..
http://www.newsphp.com/?m=Order

ayrıca marez kelimesinin ne olduğunu yeni öğrendim.

cezaya razıyım..

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet yazdıklarımın arkasındayım,ne demeye çalıştığını açıkça söyle

Bu kadar sert çıkışmana gerek yok.Demek istediğim sadece daha 3-4 gün önce sen yeni üyelerden rahatsızlığını dile getirirken bugün başka bir kullanıcı senin yaptıklarından şikayetçi oluyor.

Benim garibime gitti.Zaten açık konuşucam yeni üyelerden şikayetçi olmak filan biraz mantıksız.Sizce yöneticiler ne yapabilir?Her yeni üyeyi banlayacak halleri yok.Zaten göze batanlar çeşitli uyarılar alıyorlar.Ben yaklaşık 2 yıldır iyinetteyim eskiden herkes üye olabiliyorkende bir sürü yeni üye geliyordu.

Bazen hatalar yapıyorlardı.Ancak onlarda zamanla genel kesime ayak uyduruyorlardı.Onun için bu kısma gelip yeni üyelerden filan şikayetçi olmamak lazım.Yada bariz hata yaparlarsa orada her mesajda ünlem var oradan yöneticiye başvurursunuz olay biter.

Eğer kalbinizi kırdıysam affola.Amacım sizi üzmek değil sadece gördüğüm durumu aktarmak...

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bla... bla... bla....

Bakın ben görüşüme son vericem.Ama sizin yaptıklarınıza bakıyorum?Forum kurallarını okuyun.Boş mesaj atamazsınız.Bu sizin attığınız mesajın her hangi bir anlamı yok.Burası bir chat kanalı değil bu tarz mesaj gönderemezsiniz.Neyse daha fazla uzatmıcam.Şikayet ettiğiniz (bazı) yeni üyeler gibi olmanız dileklerimle...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Yeni uyelerin bir cogu zaten eski cezali uyeler. Zaten Kasim'da foruma girip de buralar eskisi gibi degil, sikayetciyim diyen insanin bu kadar hizli adaptasyonu sacma olurdu. Bunlari tespit ediyoruz, kurallari uyguluyoruz diye sacma sapan protesto mesajlari atiliyor zaten. Eski uyelerimiz bu yuzden en az moderatorler kadar foruma sahip cikip, bunlari engellemede gayret icinde olmalidir, bence.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
cezayı aldım..teşekkürler

mesajın açıklaması bla... bla... bla.. = geveleme

not:bütün dünyanın bildiği bla yı bilmemeniz ne kadar üzücü.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bla'nin ne oldugunu biliyoruz. Bilmeseydik bile, uzunulmesi gereken bla'yi bilmemek degil, bu forumda tartismanin ortasinda bir insana bla bla bla demektir. Soyleyecek sozumuz yoksa mesaj atmamak iyi bir secenek.

Mp3Powers.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni üye - eski üye diye yargılamak yanlış bir olay bence, sonuçta herkes buraya ilk kayıt olduğunda yeni üye idi, direk 500 mesajla kimse gelmedi buraya, bu yüzden yeni üye diye bir genelleme yapmak yanlış olur bence onun yerine yeni üyelerden bir kısmı diye tabir edersek böylece hem yeni hemde forum kurallarına uygun bir şekilde davranan üyelerin hakkı yenmemiş olur diye düşünüyorum.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
yeni üye - eski üye diye yargılamak yanlış bir olay bence, sonuçta herkes buraya ilk kayıt olduğunda yeni üye idi

Bu düşünceye katılıyorum fakat yeni üye diye özellikle yazmamın sebebi, bazı kişilerin ikinci, üçüncü üyelikleri ile son dönem içerisinde getirilen davetiye sistemine rağmen yeniden üye olmaları ve önceki benzer davranışlarını sergilemeleridir.

Mp3Powers.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu düşünceye katılıyorum fakat yeni üye diye özellikle yazmamın sebebi, bazı kişilerin ikinci, üçüncü üyelikleri ile son dönem içerisinde getirilen davetiye sistemine rağmen yeniden üye olmaları ve önceki benzer davranışlarını sergilemeleridir.

ikinci, üçüncü üyelik açmakta kişilik bozukluğundan kaynaklanıyor olsa gerek, buna bizim yapabileceğimiz birşey yok malesef en mantıklı çözümü, psikolojik destek ;)

K

kaanuri

Misafir
Bunu genelde ben kullanirim :) Cogu türk te bilmez. Cünkü yabanci bir kelimedir.

Çoğu Kenyalı da bilmez. Artı bilmesi de gerekmez. Çünkü ne Türkçe'de bir anlam ifade eder, ne de Kenya'daki yerel dillerde bla bla bla diye birşey vardir. Ayrıca Türk yazarken de büyük harf yaparsan daha iyi olur. Bunu da çoğu yabancı bilmez. Sen de öğrenmiş olursun.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
bence konuya dönelim.Gerçektende son zamanlarda bir değişiklik, bozulma olduğunu öne sürenler varsa bunu açıkca ve nedenleriyle dile getirsinler.Bir kişinin yapdığı hatayı tüm üyelere atmak çok acımasızca olur.Buna yakın bir başlık hatırlıyorum.Yeni aramıza katılan bir çok arkadaş yararlı şeyler yapıyorlar.Bende eski bir kullanıcı değilim.Kişilik, yorum yapma, katkı sağlama yada düzen bozma olaylarında üyelik tarihi bence kıstas olarak alınmamalıdır.Bir diğer üyenin yeniden ütye olma nedenide sanırım bu forumun güzelliğidir.İnsanlar hata yapabilirler ve bu hatayıda forumdan uzaklaştırılarak öderler.Sonrasında gelmeleri doğrumu bu tartışılır.Ama davetiyeli sistemin amacı yarar sağlamayacağına inanılan kişilerin forumu kirletmemesiydi.Forumu üyeliğe kapamak bir çaremi ? Bence bu sorunların tek çaresi var.Her zaman dediğim gibi siz eski tecrübeli üyelerin, biz forumu çok iyi tanımıyan üyelere yol göstermesi, uygun bir uslupla uyarmasıdır.Kangren olmadı forumumuz.Bu sebeple bu üyeleri kesmek yerine, onları kazanmalıyız.Yükde yönetimde, modlarda, adminde değil, siz eski bilinçli kullanıcılardadır.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
marez paylaşımı zaten elimizden geldiğince engelliyoruz ve gerekli cezaları sunuyoruz.. forum yönetiminde veya görüşlerinde bi değişiklik yok merak etmeyin..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5