İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ozelreklam.net yarışma Laptop veriyoruz

I

irfan

Misafir
merhaba arkadaşlar , 3 aylık bir yarışma düzenliyoruz sistem üzerinde 3 ay boyunca en çok üye gönderen kişiye 1 laptop hediye ediyoruz

yarışma tarihinde başlayacak 10.02.2011 - 10.05.2011 tarihinde bitecektir

ve yarışma sürecinde her hafta düzenli şekilde 1 inciliğini koruyan arkadaşı belirleyeceğiz isim soyisim olarak

Yarışma sürecinde sorusu olan arkadaşlarımız sorabilir

Portege serisinin son ürünü olan Toshiba Portege M800 keskinleştirilmiş öğelere sahip dizaynı ve ileri teknoloji seviyesi ile yöneticileri ve profesyonelleri harekete geçirmeyi amaçlıyor.

Toshiba İtalya (Türkiye sayfasında konuyla ilgili herhangi bir veri yer almıyor) tasarımı ile kendini iş dünyası ve profesyonel kullanıcılara adayan Portege M800’ün ellerine ulaştığını duyurdu. 13,3” ekrana sahip olan bu yeni notebook Japonvari görünümü ile dikkatleri hemen üzerine çekiyor. Portege M800 İtalya da dahil bazı Avrupa ülkelerinde 2008’in 3.çeyreğinde satışta olacak.

“Toshiba notebooklar pazarda en iyi tasarımı ve teknolojiyi bir arada sunmaları ile tanınmıştır” dedi Toshiba Avrupa Bilgisayar Sistemleri Bölümü Genel Müdürü Thomas Teckentrup ve ekledi “Portege M800 çok güzel, hafif (sadece 2 kg.) bir teknoloji harikası, kullanıcıların isteyeceğinden daha fazlasını barındırıyor.

Portege M800 sofistike ve gümüş renklerle bezenmiş “beyaz inci” yüzeylere sahip, touchpad i ve multimedya tuşları beyaz ışıklarla gösterilmiş. Toshiba Satellite U400, P300 ve A300 modellerinde olduğun gibi kullanıcı Toshiba Horizon Line dekorasyonu sayesinde özel “Fusion” yüzeyi ile karşılaşıyor. Bu taşınabilir PC nin menteşesiz tasarımı onu temiz ve yumuşak formlara sahip, gerçekten ince ve hafif bir fantastik teknoloji haline dönüştürmüş.

Yeni Toshiba DVD SuperMulti driver, 13,3” Toshiba TruBrite ekran, 1,3 Megapiksel dahili kamera ve mikforon içermekte. Opsiyonel olarak ise Toshiba Yüz Tanıma Sistemi ve parmak izi okuma teknolojisi gibi güvenlik sistemleri eklenebiliyor. Bu güzel aletin fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Bekleyip göreceğiz…

Toshiba Portege M800 Teknik Özellikleri:
• İşlemci: Intel Core 2 Duo T5750 (2GHz, 2MB L2 cache, 667MHz)
• Chipset: Mobile Intel 965GM Express
• Bellek: 1024MB DDR2-667
• Ekran: 13.3 "WXGA (1280x800)
• Ekran Kartı: Intel GMA X3100, max 358MB bellek paylaşımı
• Sabit disk: 250GB SATA
• DVD sürücü: dahili Supermulti DVD
• Arayüzey: 3 USB 2.0, 1 Firewire (IEEE 1394), 1 VGA çıkışı, mikforon ve kulaklık çıkışları, çoklu kart okuyucu, Expresscard slotu
• Ağ bağlantıları: 802.11agn WiFi, 56k modem, Ethernet *** 10/100/1000, Bluetooth + EDR
• Boyutlar: 314 x 229 x 35 mm
• Ağırlık: 1.97 kg
• İşletim sistemi: Windows Vista Home Premium

Katılmak için www.ozelreklam.net Adresimizi ziyaret edebilirsiniz

Şimdiden tüm Katılımcı Arkadaşlara başarılar ve bol kazançlar dileriz

I

irfan

Misafir
Katılımcı arkadaşlarımız lütfen Banka bilgilerini doğru girsin İBAN bilgisi önemli arkadaşlar lürfen boş bırakmayınız

cmetin_88

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Tekil 1000 Tık : 0.2 TL
Free üye başına : 0,25 TL
Gold üye başına : 20 TL
Diye 3 tane ayrı banner seçimi var. Ben Tekil kodunu aldım siteme ekledim.
Sitemdeki bannere tıklayan Free Üye oldu. Ben bundan ücret alamıyacakmıyım

I

irfan

Misafir
Merhaba tabiki ondanda alacaksınız her ayın 17 si ile 5 inde ödeme var ayrıca sistemde 75 ytl gibi bir tutara gelince erken ödeme talebi hemen yapabilir ödemenizi alabilirsiniz

I

irfan

Misafir
arkadaşlar lütfen kayıt olurken banka bilgileri kısmında iban bilgilerinizi girin boş bırakan arkadaşlarımız var

webmasterci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Daha önce kapandınız ve bazı arkadaşlar parasını alamadığını imaa ediyor.Doğrumu acabba ?

I

irfan

Misafir
6 kişi alamadı ve ödemeleri 1 gecikmeli yapıldı ödemeleri alamayan arkadaşımız yoktur , 1 kişi hariç oda terbiyesizliğinden dolayı ödemesi yapılmadı

Açıklamam gereken birşey varki her firmada olduğu gibi bazı sorunlar olabilir ödemeden yana gecikmeli yalnız ödeme yapılmadı gibi birşey söz konusu değildir , bizim milletimizi parasını 2 dk geç alsa ödeme yapmadı vs gibi yaşlı kadınlar gibi alevlendiriyor her yeri oysa sabır herşeyin ilacidir

melancholia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
irfan arkadaş sistemde 63 liram kaldı ödememi yapmadın, daha sonra da sistemden üyeliğimi sildin. o kadar mail atmama rağmen dönüş yapmadın, bir yanıt vermeni bekliyorum, r10'da 2-3 kişiye eski ödemelerini yaptın diye aklandın sandın; ama ordan da banladılar seni.

melancholia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
6 kişi alamadı ve ödemeleri 1 gecikmeli yapıldı ödemeleri alamayan arkadaşımız yoktur , 1 kişi hariç oda terbiyesizliğinden dolayı ödemesi yapılmadı

Açıklamam gereken birşey varki her firmada olduğu gibi bazı sorunlar olabilir ödemeden yana gecikmeli yalnız ödeme yapılmadı gibi birşey söz konusu değildir , bizim milletimizi parasını 2 dk geç alsa ödeme yapmadı vs gibi yaşlı kadınlar gibi alevlendiriyor her yeri oysa sabır herşeyin ilacidir

Nasıl ödemesini almayan yok anlamadım ?
5 aydır 63 lirayı ödeyemedin ve üstüne üstün üyeliğimi de sildin. 5 ay sonunda ortaya çıkıp sistemi tekrar aktif ettiğini söylüyorsun. Ne kadar inandırıcı ? Bir de kimsenin yaşlı kadınlar gibi alevlendirdiği yok. Sen 5 ay öönce milletin ödemesini yapmadan ortadan kaybolursan, bu insanlar haklarını ararlar ve hiç kimse 5-6 ay gibi uzun bir süre ödeme beklemek zorunda değiller. Kaldı ki bu kadar süre bekleyip ödeme alamayan birçok insan mevcuttur.

I

irfan

Misafir
birçok insanı merak ettim neden birçok insan yazmıyorda sen yazıyorsun ? biz üyelikleri iptal etmedik açıklamalarımızı takip etmeyip yırtık dondan çıkar gibi buyrda yazarsan böyle olur , Makinemizde olan tüm siteler silindi ozelreklam.net yönelik birşey değil bu + databeseden kalan son 6 kişinin ödemesi geçişmiştir örnekler mevcuttur benim ödemem kaldı dersin ödemen geiçilir artislik edilmez by bilmiş artislik edersen mahçup edilir dağ başındamı yaşıyorsun paldür küldür bilip bilmeden damlıyorsun ? konuyu bulandırmayın varsa sorunun bir konu aç cevabını alırsın burda gevezelik istemiyorum mail adresin ve site adını belirt ne kadar ödemen kalmış belirt pm olarak ödemende hesabına geçilir bir daha siteler hakkındada açıklamları okumadan densizlik yapma konularda + r10 da ödeme yapmadım diye banlanmadım bilip bilmeden aciz insan gibi konuşma sorunun varsa konu aç yada pm at

melancholia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
birçok insanı merak ettim neden birçok insan yazmıyorda sen yazıyorsun ? biz üyelikleri iptal etmedik açıklamalarımızı takip etmeyip yırtık dondan çıkar gibi buyrda yazarsan böyle olur , Makinemizde olan tüm siteler silindi ozelreklam.net yönelik birşey değil bu + databeseden kalan son 6 kişinin ödemesi geçişmiştir örnekler mevcuttur benim ödemem kaldı dersin ödemen geiçilir artislik edilmez by bilmiş artislik edersen mahçup edilir dağ başındamı yaşıyorsun paldür küldür bilip bilmeden damlıyorsun ? konuyu bulandırmayın varsa sorunun bir konu aç cevabını alırsın burda gevezelik istemiyorum mail adresin ve site adını belirt ne kadar ödemen kalmış belirt pm olarak ödemende hesabına geçilir bir daha siteler hakkındada açıklamları okumadan densizlik yapma konularda + r10 da ödeme yapmadım diye banlanmadım bilip bilmeden aciz insan gibi konuşma sorunun varsa konu aç yada pm at

Tamam bay çokbilmiş İrfan Bey, peki 6 aydır ortalıklarda görünmeyip, 6 aydır kimseye ödeme yapmayıp bir çok forumda "Dolandırıcı İrfan" ünvanını aldıktan sonra ortaya çıkmanızı neye borçluyuz ?

"ödemeleri alamayan arkadaşımız yoktur" diyorsun ama

"Makinemizde olan tüm siteler silindi ozelreklam.net yönelik birşey değil bu + databeseden kalan son 6 kişinin ödemesi geçişmiştir"

databesede kalan son 6 kişinin ödemesi yapıldı diyorsun. Yani birçok üyenin bilgileri ve üyeliği bilinçli ya da bilinçsiz bir şekilde silindi. Peki sen neden ödemesini almayan arkadaş yoktur yerine şöyle bir sorundan sistemden üyelikler silindi, ödemesini alamayan arkadaşlar olabilir demiyorsun. Artislik felan yapan da yok, sen üslubuna dikkat et. Ayrıca r10'da o birçok insanda yazması gerekeni yazdı. Bunu sende biliyorsun.

I

irfan

Misafir
Tamam bay çokbilmiş İrfan Bey, peki 6 aydır ortalıklarda görünmeyip, 6 aydır kimseye ödeme yapmayıp bir çok forumda "Dolandırıcı İrfan" ünvanını aldıktan sonra ortaya çıkmanızı neye borçluyuz ?

"ödemeleri alamayan arkadaşımız yoktur" diyorsun ama

"Makinemizde olan tüm siteler silindi ozelreklam.net yönelik birşey değil bu + databeseden kalan son 6 kişinin ödemesi geçişmiştir"

Sorun : "Makinemizde olan tüm siteler silindi ozelreklam.net yönelik birşey değil bu + databeseden kalan son 6 kişinin ödemesi geçişmiştir"

Cevap : doğrudur tüm sitelerimiz sitelinmiştir yedekleri ile birlikde site arşivinden bakarsanız bayanarkadas.gen.tr başka bir site ama şimdi yeni bir site ? neden eski sistem yok ? demekki makine silindi bunuda imajhost.com ile doğrulayabiliriz kendisi sağolsın iflas etti makinedeki tüm yedeklerimiz gitti ? 5 tane site ile birlikde

Sorun : databesede kalan son 6 kişinin ödemesi yapıldı diyorsun. Yani birçok üyenin bilgileri ve üyeliği bilinçli ya da bilinçsiz bir şekilde silindi. Peki sen neden ödemesini almayan arkadaş yoktur yerine şöyle bir sorundan sistemden üyelikler silindi, ödemesini alamayan arkadaşlar olabilir demiyorsun. Artislik felan yapan da yok, sen üslubuna dikkat et. Ayrıca r10'da o birçok insanda yazması gerekeni yazdı. Bunu sende biliyorsun.

Cevap ben gayet ortalıklardaydım gereksiz insan Sistem sanal post üzerinden çalıştığı için Çalıştığımız firmadan ödeme alamadık ve aldıüımız gibi ödemeleri geçtik diğer firmalar gibi alipda cebimize koymadık :) biz ödememizi yaptık önemli olanda ödemeyi yapmak

Cevap : be gereksiz arkadaşımız ? ben sana en başdada yazdığım gibi yırtık dondan çıkar gibi ödememi almadım dolandırıcı diyeceğine çok takip ediyorsan yapmış olduğumız açıklamaları oku ondan sonra pm at ödememi almadım durumum budur ödemen geçilsin böyle konuyu ve açıklamalarımızı okumadığın belli ( Peki sen neden ödemesini almayan arkadaş yoktur yerine şöyle bir sorundan sistemden üyelikler silindi, ödemesini alamayan arkadaşlar olabilir demiyorsun. ) demişsin açtığımız konuları takip ettinmi nerden biliyorsun böyle bir açıklama yapılmamış ? neye göre duyuru yaptıkda ödemeler yapıldı hangi çağda yaşıyorsun sen dağ başındamı internet kullanıyorsun ? lütfen cahil olduğunuzu bu kadar belli etmeyin konu üzerinden gereksiz post atmayın birde aciz insan dersi vermeyelim bu saatten sonra sorduğın sorulara gayet açık ve net cevap verdim

ReSt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sisteme kayıt oldum ancak Sizinle ilgili bir bilgim yok Raporlar anlık mı güncelleniyor?
ayrıca ödeme limitini haftalık yapabilicekseniz günlük 55-60k hitli video sitem var 2 tane kullana bilirim şartlar uyarsa Reklamlarınızı.

melancholia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Be fazlasıyla gereksiz İrfan,
yaa Allah aşkına bu nasıl bir yüzsüzlüktür, bu nasıl bir yalan dolandır. 6 ay boyunca forumlara giripte tek bir duyuru bile yapmadın. Bu açıklamanı o zaman da yapabilirdin. Çok şükür dağ başında değil, Ankara'nın göbeğinde internet kullanıyorum. Eğer dağ başı internet kullanıcısı kıyaslaması yapacaksan kendinle yap, ne kadar geride olduğunu gör. Cahillik konusuna gelince çok şükür, ilkokul, lise, üniversite olmaz üzere 17 sene okudum ve hala da okumaya devam ediyorum. Aciz insan modelini sen çoktan çizdin. Daha ne kadar devam edeceksin bu yalan dolana çok merak ediyorum. r10'da bu ve benzeri açıklamalarına cevapları ve ne kadar inandırıcı olduğunu ordaki kişiler fazlasıyla cevap verdi. Ama sen hala dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsun.
Önce bir üslup dersi al, konuşmalarına dikkat et!
Sütten çıkmış ak kaşık!

I

irfan

Misafir
yaşına bakarsam muhattabım bile değilsin hneden dersen burda gereksiz diyaloglara girip birde yüzsüz gibi pmmi atıyorsun hesap numarasını ? sen çocuk olabilirsin ama ben değilim ödemeniz geçilmiyor alacağınız varsa bile biz lafinıza itimat edip ödemenizi geçecektik anladımki lafına itimat edilecek adam değilsin kolay gelsin bol kazaçlar sana hayatında birde bana yaptığın yüzsüzlüktür diyorsun burda gevezelik ediyorsun senin gibi insanları toplayip çöp tenekesine koymak lazım

I

irfan

Misafir
Sisteme kayıt oldum ancak Sizinle ilgili bir bilgim yok Raporlar anlık mı güncelleniyor?
ayrıca ödeme limitini haftalık yapabilicekseniz günlük 55-60k hitli video sitem var 2 tane kullana bilirim şartlar uyarsa Reklamlarınızı.

kullan arkadaşım haftalıkda yaparız pm atın msn adresinizi ekliyim haftalık ödeme alırsınız

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.