İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Özgün Güncel Kaliteli Sitelerden Tanıtım Yazısı Satışı ve Referanslar

toz66

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle herkese merhaba,

Uzun bir süredir tanıtım yazısı satışı hususunda bir konu açmamıştım fakat sunduğum hizmeti biraz daha profesyonel hale getirme kararı aldığım için ve yeni çalışacağımız kişiler açısından fikir oluşturması adına bu konuyu açıyorum...

Tanıtım Yazısı Nedir, Neden Satılır?

Tanıtım yazısı, site içeriğiniz hakkında hazırlanmış olan ve içerisinden 3 adet sitelerinize link çıkışı sağlayacağınız başka sitelerde yayınlanan basın bültenleridir...

Öncelikli amacı google gözünde genel kalitedir fakat yayınlanan sitelerin hit durumuna göre yazılara görsel olarak iletişim bilgilerinizi koymanız tekil ziyaretçi açısından da faydalı olacaktır...

BİZİM TANITIM YAZISI ÇALIŞMA BİÇİMİMİZ NEDİR?

8 farklı ip üzerinde 10 farklı özgün, güncel sağlam kaliteli sitelerden tanıtım yazısı satışı sunmaktayım... Sitelere dair bilgileri ciddi alıcılar için pm olarak yollayabilirim...

anlasalim.jpg

Çalışma biçimimiz de şu şekilde;

** Site adresinizi ve link almak istediğiniz 3 sözcüğü belirttiğiniz bir açıklama maili yollayın...

** Ödemeyi Geçin..
** İş sonunda Raporunuzu Mail Adresinize Teslim Alın...

10 adet sitemizde yayınlanan tüm yazılarınız özgün makale formunda hazırlanacaktır... Tanıtım yazısının özgün makalelerden alınıyor olmasının önemi ve doğallığı ön plana çıkıyor burada..

10 YAZIYI NE KADAR ZAMANDA YAYINA ALIYOSUN?

Bu soru güzel bir soru aslında, kesinlikle tanıtım yazılarındaki temel felsefe DOĞALLIK olmalıdır.. Bu yüzden bir anda yazılara asılmanız, doğal birşey yapmadığınızı belli edecektir...

Günde 1 adet olarak yazılarınızı yayına alıyoruz... Çok çok acil, özel çalışma diyenler olacak olursa günde max 3 yazı yayına alıyorum. Daha fazlasının size zarar vereceğini düşündüğüm için ne yazık ki yardımcı olmuyorum...

Referanslarınız Nerede?

Bizimle bugüne kadar çalışmış kişilerin düşüncelerini yazması için açtım bu konuyu özellikle, referanslara bakarak fikir oluşturmanızı ve bu doğrultuda çalışmak isterseniz detayları talep etmenizi rica ediyorum...

Referanslar buraya eklenecektir...

İyi çalışmalar...

NOT: Konuyu r10 da açtığım için referans görüşlerin tamamına oradan ulaşabilirsiniz... Genellikle r10 üzerinden bize ulaşan kişilerle çalışmıştık, iyinet den de 2-3 kişi ile çalıştık...

http://www.r10.net/link-borsasi/646...den-tanitim-yazisi-satisi-ve-referanslar.html

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
siteler blogla ve ömür boyu kalıyorsa adresler ve ücretini özel mesaj atın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.