Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar siteme vereceğim başlıklarla 80 adet özgün makale yazdıracağım konu içerikleri genelde sesli sohbet ve chatle ilgili makaleler 100 200 karakter arası olacaktır fiyatlarınızı lütfen pm yolu ile bildiriniz referansta yazılırsa sevinirim..
Tümü aynı konuda olacaksa biraz sıkıntı doğar ama zaman konusunda sıkıntınız yoksa
100 - 125 Kelime arası 1 TL
150 - 175 Kelime arası 1.5 TL
200 - 225 Kelime arası 2 TL
gibi bir fiyattan yazımları yaparım
Ama konu dar ve yazılacak makale sayısı fazla olduğundan makaleleri yazarken ara vermek gerekecektir.Ancak siz şunlar kaynaklar derseniz o çerçevede konu başlıkları verirseniz sıkıntı olmaz.
Konu başlıklarını kendim verecem fakat çok yüksek olmuyormu 100 200 arası için 50 tl bütce ayırmıştım açıkcası gerekirse bu sayıyı 70 e 60 a düşürebilirim kendimde yazarak
Konu başlıklarını kendim verecem fakat çok yüksek olmuyormu 100 200 arası için 50 tl bütce ayırmıştım açıkcası gerekirse bu sayıyı 70 e 60 a düşürebilirim kendimde yazarak
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.