İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Özgün Makale Yazımı - Güncel Paket Satışları

rahnansaika

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Makale yazmak için durumum: Uzun Bir Süre Boyunca Uygun Değilim

Satıştaki Paketler:

Yazılmış makale bulunmuyor.

- Arzu ettiğiniz konuda kesinlikle özgün, talep ettiğiniz anahtar kelimeleri içeren, SEO uyumlu makale yazılır.
- Yazılan makale sadece “sizin için” yazılır. Satın aldığınız makalenin daha önce kimse ile paylaşılmadığından emin olabilirsiniz.
- Makaleniz imla kurallarına uygun olarak yazılır. Ayrıca size teslim eden makaleler, genel anlam bütünlüğü olan yazılar olacaktır.
- Makale yazımı için anlaşılırken, teslim tarihi kesin olarak belirlenir. Kozmik güçler mani olmadıkça, siparişiniz zamanında ve eksiksiz olarak teslim edilir. Konu hakkında ön araştırma yapılması gerekiyorsa bu durum özel olarak belirtilir.

Belirlenen konuda yazdığım ilk makaleyi size göndererek, fikrinizi alıyorum. Eksik bulduğunuz yanlar ya da değiştirilmesini istediğiniz bölümler varsa, sonraki makaleleri bu konulara dikkat ederek yazıyorum. Tek makale yazmıyorum lütfen ısrar etmeyiniz.

NELERE GARANTİ VERİYORUM?
Başka sitelerdeki insanlara komisyonculuk yapmadığım, sadece makale yazarı olarak çalıştığım için size yazılarınız ile ilgili garanti veriyorum. Benden istediğiniz makalelerin “tamamı” bizzat tarafımdan yazılacağına garanti veriyorum. Satın aldığınız yazının "tek bir cümlesinin bile" başka bir siteden kopyalanmamış olacağına garanti veriyorum. Makalelerde anlaşılan minimum kelime sayısına sadık kalacağımı da garanti ediyorum.

ÜCRETLENDİRME
100-150 Kelime = 1,5 lira
150-200 Kelime = 2 lira
200-250 Kelime = 2,5 lira
250-300 Kelime = 3 lira
300-400 Kelime = 3,5 lira

Ödeme şekli olarak PP, misli, bilyoner hesaplarını kabul etmiyorum. Sadece Akbank hesabıma yapılan havaleleri ve EFT'leri kabul etmekteyim. Bana; bu mesaj yazarak, PM yoluyla veya Blog sitemden www.rahnansaika.wordpress.com ulaşabilirsiniz.

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
ödeme paypal alırsan bütün paketlerini satın almak istiyorum uyarsa pm den dönüş yaparsın kolay gelsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.