İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

özlenen İYİNET için!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar arkadaşlar,

konuya nerden gireceğim bilemiyorum, forum içi bir savaş yaşanırken nette çok iyi meslektaş dostlar edindiğim, çoğu bilgiler öğrendiğim, sıcacık iyinet'imi kaybetmemek için bu konuyu açtığımı belirtmek istiyorum.

forumda gözüktüğü gibi ciddi bir kaos ortamı var,geldiğimiz nokta son noktadır eğer birbirimizle kırgın kalmaya devam edersek bu sevdiğimiz ortamı bir daha görmemek üzere kaybedeceğiz!

kırgınlıkları olan dostlarım gelin, özlenen iyinet için forumda varlığımızı belli edelim,fikir birliğinde olalım . unutmayın kırgınlıklar,anlaşmazsızlıklar tabi ki her yerde olacaktır önemli olan bir sonuca bağlamaktır.

herkes eminim burdan çoğu şey öğrenmiştir, teknik bilginin yanında hayata dair birçok şeyi de paylaştık burada (sigarayı bırakmak, baba olduğunun müjdesini vermek,cenazesi olduğunun haberini vermek) gibi maneviyatı da paylaştık.

ben özlenen İYİNET İÇİN VARIM.

peki siz özlenen İYİNET için kişisel kırgınlıkları gözardı ederek,paylaşmaya var mısınız yok musunuz?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Ben hep buralardaydım, olmaya da devam edeceğim.

Sonuç itibari ile
ben de özlenen İYİNET İÇİN VARIM

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben yokum ama güzel bir proje :) Ben geyik / sohbet için takılıyorum bilgi yok zaten forumda neredeyse..

X

Xman

Misafir
Sepulchral nickli şahıs forum yönetiminden ayrılana kadar biz yokuz..

Not : forumda paylaşıma ara vermiş olmamız forumu terkettiğimiz anlamına gelmez uygun koşullar oluştuğunda ben ve benim gibi bir çok kırgın üye paylaşıma dönecektir.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
herkes burda herkes var.. 1-2 eksik 1-2 fazla.. özlenen iyinete kavuşmaya az kaldı.

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sepulchral nickli şahıs forum yönetiminden ayrılana kadar biz yokuz..

Not : forumda paylaşıma ara vermiş olmamız forumu terkettiğimiz anlamına gelmez uygun koşullar oluştuğunda ben ve benim gibi bir çok kırgın üye paylaşıma dönecektir.

bir nescafe yaparken kahvenin dozajını kaçırısanız,bardağıyla birlikte çöpe mi atıyorsunuz yoksa acı tada alışıp kahve azalınca biraz daha süt tozu mu ekliyorsunuz ? bardağı komple çöpe atıyorsanız birşey diyemem.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Şöyle bir baktığımda bu denli iyi niyetli bir olayda bile acaba nasıl çıban çıkartırım diye düşünenleri görmek sanırım fazla bir zahmet gerektirmiyor.
Bunun dışında zaten varım diyen arkadaşların hepsi zaten forumda aktif her daim. Önemli olanda benim için onların olması, birtek draga şaşırttı beni ama onunda yakındığı bilgi paylaşımı, pek haksız değil ama olsun geyik için olduğunu söylesede bir derdi olduğunda eminimki forumda arayacaktır...
Bunun yanında hep istekli olan murdock içinde bence artık iyinette bir görev verilmesi gerekiyor, ve istekli olan arkadaşlar varsa onlarada. Hiç değilse bu denli art niyetli yaklaşımlarda bile nasıl ayakta kaldığını görsün dost düşman iyinetin. Kaleleri koruyacak asker çok burada.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bu kadar yenilik ve gelişmeden sonra iyinet yönetimindede temizleme ve yeni kan şart.Artık herşey hazır.Herkes hırslı ve istekli burada.İyi bir yönetim kadrosuda oluşturulduktan sonra özlenen iyinet için yola çıkmış olucaz.Ondan sonra 2 ay veriyorum en fazla.2 ay içinde eski iyinete %70 ulaşmış olucaz.

Bilgi yok konusuna gelincede.Almak istemeyene yok bence.pr9 backlink paylaşımları indexlemek için ping atılan php kodları falan bunlar hiçbiryerde bulunmayacak bilgiler.Dahasıda gelecektir.Bizde bildiğimiz bilgileri paylaşmaya devam edicez.Art niyetli olanları zaten farkedersiniz artık onların durumu :
- ne efendim birimi konuştu
- yo ben birşey duymadım
- iyi o zaman biz muhabbete devam edelim..

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Ben varım zaten keyfim estikçe,
Specturnal (rumuzunu değiştirse iyi olur) yada başkası yönetmesin demiyorum, iyinet yönetimi tek adam yönetimi olmaktan çıksın, her nabza göre şerbet verebilecek bir yönetim ekibi oluşturulsun. TEK ADAM devri bitsin, yoksa dünden daha az, yarından daha çok seviyorum forumu, paylaşmayı vs vs...

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Malumunuz ben hep vardım ve hep olacağım :) yönetimden ayrılış sebebim hoşuma gitmeyen bazı durumların varlığıydı ancak yönetimde bunun farkına varıp kadrosunda değişikliğe gitmişti.. Üzerime düşen bir görev varsa bunu yeniden yerine getirmeye varım hem kullanıcı olarak hemde yönetici olarak.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ben de özlenen iyinet için bu sabah çoraplarımı yıkadım, akşama da türlü pişireceğim.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ben de özlenen iyinet için bu sabah çoraplarımı yıkadım, akşama da türlü pişireceğim.

suşi yicek paramı kaldı şu çocuk dolu piyasada :) evden atılmadan kiramızı ödeyelimde başka birşey istemiyorum.çoraplar kokmaya devam etsin

kajmeran

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Grafix mod arkadaş konu açmış özlenen için diye:)kendisinin en son yazdığı mesaj ...2009-05-06.. yani 23gün önce:)açtığı en son konuda mart ayında 2,5 ay önce:)modlara bak yaw hepsi böyle sonrada çabalansın.kusura bakmayın arkadaşlar ama yönetim denen birşey yok bu sitede:)saygılar

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forum çalışanlarının gereksiz artistliklerinden dolayı ben geçen sene burayı terk ettim. banlanmadım yanlış anlaşılmasın, burada yapılan okadar çok şey gördümki artık duramadım.
geçen haftada aynısını r10'da yaşadım, moda p.m atıyorum bana cvp vermek yerine 1 hafta ceza vermiş :) "işine karışıyormuşum" kişisel sorunum olarak algılanmasın sakın önemli değil 1 hafta gelir geçer ama yönetim şekli önemli.

iyinet o eski günlerine dönünce aynı şeyler tekerrür edecek. Önce onun önüne geçilmeli, sonra adminler modları takip etmeli, ama görüyorumki yönetim hiiiç değişmiyor :)

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
@zdearban aynı şekilde bende geldim...ben buraya giriyorum elimden geldikçe paylaşım yapıyorum açılan konulardaki problemler ile ilgileniyorum ama .

yönetimde hiç bi değişiklik yok.hep aynı.Mod'lar desen zaten ayda bir mesaj yazıyor...r10'da üyeliğim falan yok,ama r10 ilerlemesinin tek sebebi iyinet'in esas kadrosunun sağlam olmaması ve zamanında herkesin kaçırılması.

3 aydır birşeyler söylüyoruz değişen birşey yok....şimdi birisi bu foruma niye girsin konu paylaşsınki? neyse artık bişey diyemiyorum...

teşekkürler İyinet , herkesi r10'a mahkum ettiniz , adamlar gereksiz yere banlanıyolar ama banlananlar 30 tane daha multi üyelik açıyorlar çünkü diğer wm forumlarında iş yok . 5,6 ay önce eskiden beri orada üyeliği olan arkadaşımı seviyesiz bir ban sebebi ile banlamışlardı daha örnekleri çok herneyse .

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
nedir bu banlama zevki anlamıyorum foruma girişi engellenmek nedirki ceza verin ama mesaj yazamama cezası olsun oda uzun olmasın eğer devam ederse sınırsız ban atılır...

özlenen iyinet artık unutulanan iyinet oluyor...
biz heycanımızı kaybettik forum olarak cırpansakta çıkamayız önce o heycanı hırsı yakalamak gerek...

Nerede İYİNETİM;
nerde o firefoxu açtıgımda girdigimde açtıgım ilk site
nerde o sürekli yeni arkadaşlıklar edindiğim iyinet
nerde o bilmesemde araştırarak öğrendiğim iyinet
nerde o bilgi veren iyinet...

şimdi buda iyinet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.