İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paketleme,

tolgahat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Kısaca özetlemek gerekirse sorunum şu:

Günde birçok windows kuruyorum. İsteğiö şudur. Norton, Office, Nero vs. gibi 10 a yakın programı tek bir paket programda kurmak istiyorum. Tabi bunların regedit kayıtlarını da programa yaptırmam gerekiyor. Mesela norton un regedite ne yazdını hangi klasore hangi dosyayı kopyaladıgını nasıl ogrenirim.

Sorunumu anlamısınızdır sanırım.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
tolgahat' Alıntı:
Merhaba,

Kısaca özetlemek gerekirse sorunum şu:

Günde birçok windows kuruyorum. İsteğiö şudur. Norton, Office, Nero vs. gibi 10 a yakın programı tek bir paket programda kurmak istiyorum. Tabi bunların regedit kayıtlarını da programa yaptırmam gerekiyor. Mesela norton un regedite ne yazdını hangi klasore hangi dosyayı kopyaladıgını nasıl ogrenirim.

Sorunumu anlamısınızdır sanırım.

Boyle bir islem varmi bilmiyorum, ama benim calistigim yerde windows adminler, standart konfigurasyonlu bir yukleme yapip onun GHOST imageini aliyorlar. Norton ghost ile alinan kopyayi sonra kuracaklari her makinaya kopyaliyorlar. Sanirim burda onemli olan makinalarin ayni tip olmasi, device driverlarin uyabilmesi icin.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
acronis true image server diye bir program var , istediğin şeyi bende ghost mantığında bu programla yapıyorum tüm sistem geri yüklemesi 7 dk alıyor.

tolgahat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
packerdbell'in kurulum cd'sini gordunuzmu bilemiyorun. Benim yapmak istedigim olaya cok benzıyor. CD'yi takıyorsun ve windowsXP'yi sana tek soru sormadan kuruyor, norton internet security'yi kuruyor driverleri tanıtıyor ve al kullan dıyor.

Sorunumu kısaca ozetleyeyım belkı degisik alternatif önerileri cıkabılır.
Teknik servisim. gunde bırcok xp kuruyorum. hadi xp kurmasını gectım patch'li cd var elimde ama geri kalan programları kurması artık baygınlık getırdı.

ghost olayı benım ısıme yaramaz cunku farklı donanımlara sahip makınaları kuruyoum. Bu olayı yapan bırseyler oldugunu duydum. ama bulamadım.

Tsk.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.