İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Palpalla ılgılı

nonamez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaslar payla kkartımı eklemek ıstıyorum fakat kart porblmes@paypala mesaj yolamam gerektıgı soyluyor mesaj atıncada tabııkı takmıyorlar bıle 1ay oldu mesaj gideli ama sonuc yok bu neden yapar?Kartım garanti bonus

DarK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paypala kredi kartı eklediğinde direk kredi kartından 1.99$ kesiliyor, ve aktif olmaıs içib EXPUSE nosu istiyor o koduda kredi kartının extresinde görebilirsin ancak..

kartı ekleidğinde normalde "Enter your Expanded Use Number" böle konu başlıklı bir mesaj atıolar ama

nonamez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yok hocam EXPUSE istedıler bundan 1yıl once bende ıl dısında oldugum ıcın gırmemıstım sanırım bu sebbeten banladılar

D

Dahi

Misafir
garanti internet bankaciligindan sanal kart al. sanal kartini eklemeye çalış.

S

SempatiX

Misafir
Bendede aynı dert var EXPUSE nosu istiyor ama işin açıkcası ben gelen ekstrelerin sadece borç bölümünü okuyup yırtar atardım o yüzden elimde yok benimde... Bakalım başka bir yol bulucaz bizde artık...

G

guajira

Misafir
SempatiX' Alıntı:
Bendede aynı dert var EXPUSE nosu istiyor ama işin açıkcası ben gelen ekstrelerin sadece borç bölümünü okuyup yırtar atardım o yüzden elimde yok benimde... Bakalım başka bir yol bulucaz bizde artık...

terminate account deyip o hesabı kapat. yeni bir hesap aç CC ni tekrar ekle.

S

SempatiX

Misafir
Artık öyle yapacaz napalım, 5 10 dolardanda geçecez :) Paypal a bağişliyayım onuda... 250 dolar limiti dolduğu için harcıyamıyorum :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.