Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar payla kkartımı eklemek ıstıyorum fakat kart porblmes@paypala mesaj yolamam gerektıgı soyluyor mesaj atıncada tabııkı takmıyorlar bıle 1ay oldu mesaj gideli ama sonuc yok bu neden yapar?Kartım garanti bonus
Bendede aynı dert var EXPUSE nosu istiyor ama işin açıkcası ben gelen ekstrelerin sadece borç bölümünü okuyup yırtar atardım o yüzden elimde yok benimde... Bakalım başka bir yol bulucaz bizde artık...
Bendede aynı dert var EXPUSE nosu istiyor ama işin açıkcası ben gelen ekstrelerin sadece borç bölümünü okuyup yırtar atardım o yüzden elimde yok benimde... Bakalım başka bir yol bulucaz bizde artık...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.