herkese selam,
yabancı forumlarda gezinirken bulduğum bir site.
12daily pro ile aynı sistemle çalışıyor.
Yine 6$lık upgradeler, yine %12, yine 12 gün. Hatta hesap yönetim sayfası bile 12dailypro'nun aynısı.
Ödeme olarak paypal alması bende güven duygusu yarattı. paypal diğer ödeme kuruluşlarına göre daha titiz çalışıyor.
Siteye üye olurken paypal ile kullandığınız email hesabını yazyorsunuz,
paypal ile para transferi yapıyorsunuz ve
12 gün sonunda %44 daha fazlasını otomatik olarak paypal hesabınıza yatıyor, en azından yatacağını iddia ediyor.
Günde 60 site gezme hakkı veriyor, 12si için %12 gelir sağlıyor,
geri kalan 48 tanesi kredi hesabında birikiyor ve bu kredileri kendi sayfalarınızı
göstermek için kullanabiliyorsunuz.
Ben denedim, gerçekten de girdiğim sitenin trafik loglarından palsurf kaynaklı 31 gösterim vardı.
Referral sayfanızın her gösterimi için 0.5 kredi veriyor.
Siteye üye oldum, 18$lık bir upgrade aldım, günlük getirisini $2.1600 olarak hesapladı.
bakalım 12 gün sonunda ne olacak, bu süre zarfında her türlü gelişmeyi size burdan bildireceğim.
Üye olmak için : http://www.palsurf.com
yabancı forumlarda gezinirken bulduğum bir site.
12daily pro ile aynı sistemle çalışıyor.
Yine 6$lık upgradeler, yine %12, yine 12 gün. Hatta hesap yönetim sayfası bile 12dailypro'nun aynısı.
Ödeme olarak paypal alması bende güven duygusu yarattı. paypal diğer ödeme kuruluşlarına göre daha titiz çalışıyor.
Siteye üye olurken paypal ile kullandığınız email hesabını yazyorsunuz,
paypal ile para transferi yapıyorsunuz ve
12 gün sonunda %44 daha fazlasını otomatik olarak paypal hesabınıza yatıyor, en azından yatacağını iddia ediyor.
Günde 60 site gezme hakkı veriyor, 12si için %12 gelir sağlıyor,
geri kalan 48 tanesi kredi hesabında birikiyor ve bu kredileri kendi sayfalarınızı
göstermek için kullanabiliyorsunuz.
Ben denedim, gerçekten de girdiğim sitenin trafik loglarından palsurf kaynaklı 31 gösterim vardı.
Referral sayfanızın her gösterimi için 0.5 kredi veriyor.
Siteye üye oldum, 18$lık bir upgrade aldım, günlük getirisini $2.1600 olarak hesapladı.
bakalım 12 gün sonunda ne olacak, bu süre zarfında her türlü gelişmeyi size burdan bildireceğim.
Üye olmak için : http://www.palsurf.com