İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Panpa.in satılıktır.

Furkanturan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Domain Adı : Panpa.in
Bitiş Tarihi : 22/11/2011
Registar Firması : Aktifbilisim
Sabit fiyat: 50 TL
Sabit Satış Bitiş Zamanı: Ücret alındıktan sonra.
Notlar : Panpa,incisözlük gibi sözlük'lerde kullanılan kanka yerine geçmektedir.Her sözcüklerinde kullanılan bu söz repleşmeye başlamış bir cümledir.Alan kişi Mail sistemi,Link kısaltma sistmei,Caps sistemi gibi projelendirebilir.
Multi Topicler: r10 - ws

isousluer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Domain Adı : Panpa.in
Bitiş Tarihi : 22/11/2011
Registar Firması : Aktifbilisim
Sabit fiyat: 50 TL
Sabit Satış Bitiş Zamanı: Ücret alındıktan sonra.
Notlar : Panpa,incisözlük gibi sözlük'lerde kullanılan kanka yerine geçmektedir.Her sözcüklerinde kullanılan bu söz repleşmeye başlamış bir cümledir.Alan kişi Mail sistemi,Link kısaltma sistmei,Caps sistemi gibi projelendirebilir.
Multi Topicler: Eklenecektir.

Önümüzde sınav olmasa düşünebilirdim. Güzel işler çıkar ortaya. :) Hayırlı satışlar.

Furkanturan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Satma sebebim: Sınavlar,ödemeler vs.vs
Alırsan hakikaten güzel projeler çıkar çünkü ben bile ilk açtığım gün Beyazıt Kölemen'ün Popho v3 temasını kurmamla 2 konu açmamla 30 dk gibi bir sürede 140 kişiyi buldum.5 harfli ve jenerik bir sözlükspot kelimesidir.

isousluer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Satma sebebim: Sınavlar,ödemeler vs.vs
Alırsan hakikaten güzel projeler çıkar çünkü ben bile ilk açtığım gün Beyazıt Öztürk'ün Popho v3 temasını kurmamla 2 konu açmamla 30 dk gibi bir sürede 140 kişiyi buldum.5 harfli ve jenerik bir sözlükspot kelimesidir.

Beyazıt Kölemen olmasın hocam. :D

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Atalarımız nasıl karındaşın kardeş olmasına tanık olduysa ; bizde kanka nın panpa olmasına tanık oluyoruz.

Hayırlı olsun ...

lannetpower

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Bu domain bu para etmez Gerçekten İnanılmazsınız. :)

Furkanturan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Doğrudur gezinmeseydim bu alan adını almazdım herhalde :) Panpa sözlükspot'cular tarafından türenip bu hali almıştır.Benim yaptığım kötü birşey değil aldığım alan adını satmaktayım.İyi biryerlere geleceğinede inanıyorum çünkü bendeyken geldi verceğim kişidede gelecektir.Ekşi veya inci üyelikleri varsa daha fazla iyi olucaktır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.