İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Para Kazan

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet yüzde yüz işe yaramaz yeterince reklamcisi bile yok sürekli kendi reklamlari cikiyordu arti bir süre sonra hile diyerek parani vermiyor verdigide tik başi beş cent peh degmez bile updated daha saglam buna gore

C

constantine

Misafir
Başlığa bak : Para kazan

Sırf dikkat cekmek icin saçma sapan başlık açıyorsunuz. Bir sorum var yazsan hiç olmazsa birileri yardımcı olur. Ben şahsen böyle başlığa böyle soruya hayatta düzgün bi cevap vermem. Ha veririm. Verdiğim cevapta AHAN böle olur.

M

M@l@tyasporlu

Misafir
pacey666' Alıntı:
http://adhearus.com/
Bu siteye uye olan varmi? yada bilgisi olan?

bu adamlara güven olmaz beni aynı sayfada 2 adhearus kodu koydum diye atmışlardı... üstelikte şu var. diyelim bi ziyaretçi bannerine tıkladı tıkladıpı zaman para kazanmıyorsun önünde çıkacak yazıyada tıklayınca para kazanıyorsun..

ayrıca sliencenin dediği gibi reklam verenleri yok sürekli kendi reklamlarını çıkartıyorlar kendi reklamlarına adhearusun verdiği en düşük ücret

ayrıca böyle saçma sapan başlık kullanmasan bi daha iyi olur...

oyuncu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu firma çok zor para ödeyen bir firma.
üyelerin görüşleri böyle denemedim onun için

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben denedim, hile hurda hiçbişi yoktu günde 10 - 15$ oluyordu 2. günün sonunda attılar. neymiş efendim hile. Yalancı bunlar ya.....

Bunlardan bi cacık olmaz :)

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
h4x0r' Alıntı:
Ben denedim, hile hurda hiçbişi yoktu günde 10 - 15$ oluyordu 2. günün sonunda attılar. neymiş efendim hile. Yalancı bunlar ya.....

Bunlardan bi cacık olmaz :)

aynen beni de tekmeledileri ama 2 hafta sonra :) hesapta yaklaşık 150$ birikmişti

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
constantine' Alıntı:
Başlığa bak : Para kazan

Sırf dikkat cekmek icin saçma sapan başlık açıyorsunuz. Bir sorum var yazsan hiç olmazsa birileri yardımcı olur. Ben şahsen böyle başlığa böyle soruya hayatta düzgün bi cevap vermem. Ha veririm. Verdiğim cevapta AHAN böle olur.

1++11++11++111++111++11 :eek:

Anadolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim 400 dolar olmuştu, göndermelerini istedim. Ertesi gün atıldınız maili geldi . ;)

S

Skeleton

Misafir
gönderme lafını yanlış anladılar sanırım, seni göndermişler :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5