İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Para Kazandırmayan Yöntemlerle Uğraşmayın

metindemirr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir çok insan internetten para kazanmak için arama motorlarından araştırmalar yaparak buldukları yöntemleri denemek isterler. Bu yöntemelerin bir çoğu işe yaramayan yöntemler oduğu için, girişimcileri hayal kırıklaığına uğratarak, onların vazgeçmelerine sebep olmaktadırlar.

Anket doldurarak para kazanmak isteyen insanlarda genellikle boş yere zaman kaybetmektedirler. Genellikle anket gönderildiğinde, anket uygunluğunuzu sorgulayan sorularla başlarlar ve bir çoğunda uygun olmadığınızı söyleyerek anketi bitirirler. Bu çok olan ve sinir bozucu bir durumdur. Sonra yeni bir anketi bekle babam bekle. genellikle parapuan dedikleri puanlarınız birikir ve belli bir puana geldikten sonra çekmeye hak kazanırsınız ama, zaten küçük bir miktardır ve uzun zamanda toplarsınız bu puanları. Ayrıca ödeme noktasında yaşayacağınız sorunlarda cabası. Yabancı menşeili sitelerin iyi kazandırdığını söyleselerde, aslında hiçte öyle değil. Neden kazandırsın ki? Yabancı bir ülkenin coğrafyasında yaşamayan birinin, o ülkedeki araştırma şirketine fikren ne katkısı olabilir ki? Emin olun ki, o firmalar içinde sizin çok bir öneminiz yoktur.

Reklam tıklayarak para kazanma yöntemi de, oldukça zaman kaybettiren gereksiz yöntemlerden biridir. İnanın gereksiz yere bir sürü zaman harcarsınız. Arkadaşlarınıza, ona, buna yalvararak kendi referans linkinizle insanları üye yapacaksınız da, onlarda tıklayacaklarda, sizde mincik mincik kazanacaksınız. "Ölme eşeğim ölme".

URL kısaltma ve dosya yükleme gibi yöntemlerde aynı şekilde ömrünüzden ömür götürecek yöntemlerdir. Arkadaşlar hepsini denediğim için yazıyorum bunları ve ben on yedi yıldır interneti de bilgisayarı da profesyonel olarak kullanıyorum. Ayrıca kendime ait birçok makale ve blog sitelerim var. Buna rağmen hepsini denmiş ve kazanamamış isem, sanıyorum sizlerde kazanamazsınız.

"Peki kazandıran bir şey yokmu?" derseniz…"Evet tabiki var" derim. Bir satış ortaklığı sitesine üye olarak, oradaki ürünlerin satışına ve pazarlamasına aracılık ederek komisyon kazançları elde edebilirsiniz. İşte bu yoldan gerçekten yüksek gelirler elde edenler var. Bununla ilgili diğer sayfalarımızdaki makalelerimize göz atmanızda yarar olacaktır. Örneğin; Satış Ortaklığı ile Para kazanma sayfamızı tıklayınız! Link: webdepara.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.