İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Para Kazanmak İstemeyen Bakmasın!! Yeni Bir Proje..

hasanyilmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Demo adresi: Demo adresi şuanda yok fakat resimlerle anlatımı detaylandırdım.
İstenen minimum fiyat: 200 TL (Hemen Al Fiyatı) - Pazarlık Yoktur!
Kategori, yazılımın içeriği nedir: Asp, C# programlama dilleri kullanıldı.
Lisans bilgileri: Lisans sorunu yoktur, full sürüm veriyorum.
Lisans sonlanma zamanı: Yok - Sınırsız.
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Hayır.
Satma nedeni (opsiyonel): Zaman sıkıntısı ve para aciliyeti.

--------------------------------------
Merhaba Arkadaşlar.. İyinet foruma üye olalı çok olmadı fakat burada gerçekten çok güzel paylaşımlar ve yardımlar var. Bu yüzden projemi buradan satmayı uygun buldum. Aslında bu benim kafam da olan projelerden bir tanesi fakat tam icraata geçecekken bir kaç problem çıktı :) Yaz okulu!! :( Malesef hem zamanım olmayacak hemde para lazım o yüzden projemi scripti ile birlikte satıyorum. Arkadaşlar script internetten bulunma sağdan soldan alınma değildir! Sıfırdan kendim oturup yazdım. Projeyi açıklamak gerekirse;

Projem tivibu benzeri bir projedir.. Aslında o olay çıkmadan önce düşünmüştüm ama neyse, şu anda benzeri yoktur yani bunu alıp uygulayan arkadaş inovasyon yapmış olacaktır. İnovasyon değişiklik demektir. Bir adet programımız var ve bu programı kullanıcı bilgisayarına indiriyor program masaüstünde veya nereye koyarsa orada duruyor, peki bunun yararı ne? Çoğu kişi üşengeçtir internet exploreri açacakta site bulacakta sonra film açacakta vs. vs. fakat bununla programı direk açıyor karşısına kategoriler geliyor gelen kategoriden birini seçiyor o kategoriye ait filmler listeleniyor bir film seçip hemen izlemeye geçebiliyor iki şekil izleme var küçük ekran ve tam ekran. Fakat şöyle diyeyim ki bunu alan arkadaş belirli bir kitleye ulaştıktan sonra sallarsa işini ve düzenli film eklemezse güncellemezse kullanıcı sayısında düşüş olacaktır sonradan demeyin neden tutmadı diye :) Kalite her zaman şart!

Peki bu programı nasıl yayabilirim diyorsanız, Tamindir, inndir, gezginler.net.. Bu tarz download sitelerine programı kaydediyorsunuz ücretsiz olarak ve milyonlarca kişi programınızı görüyor ve çoğu indirir çünkü ücretsiz film izleyecek ve en güzeli bu proje şuanda tek.. Eşi yok.. Eşi sadece tivibu.. Tivibu hem ayda 1 lira, hemde film kapasitesi çok düşük ve güncel değil. Filmleri kendi sunucusunda barındırıyor ve satın alıyor bu yüzden çok film yok. Güzel bir çalışma yaparak bu alanda bir numara olabilirsiniz.

Kalite=Hit , Hit=Para...

Parayı reklamlardan kazanacaksınız. 4 Adet reklam yeri vardır.

Peki ben bunu yapabilirmiyim benim programlama bilgim yada web tasarım bilgim yok diyorsanız, zaten bilmenize gerek yok..! Çünkü ben yönetici paneli kodladım, hiç bir tasarım ve programlama bilgisine gerek yok.. Siz dosyaları hostinginize atacaksınız oradan film ekleyeceksiniz, düzenleyeceksiniz, sileceksiniz her türlü kontrolü yapacaksınız. Duyuru ekleme,silme,düzenleme de mevcuttur ve güvenlik önlemleri alınmıştır. Ayrıca herkes programdan girip izlediği için sitenizin adresi kesinlikle hiç bir yerde çıkmayacaktır.

Sizin yapacağınız tek şey film adını, açıklamasını sitelerden kopyalayıp yapıştırmak ve resim bölümüne de resmin adresini yazmak.. Daha sonra bir kategori seçip kaç parta bölünükse film onu seçmek ve google,facebook,izlesene vb. gibi tüm video sitelerinden aldığınız filmin video embed kodunu bölümlere kopyala yapıştır yapmak. Bu kadar kolay!! Siz sitenizden yönetici paneline girip filmleri yöneteceksiniz..

Reklam aldığınızda ise resmi ilgili klasöre atmanız yeterli olacaktır zaten isimleri ve nasıl yapacağınız herşey ortada. Size lazım olan tek şey bir domain ve bir windows hosting.. İlla ücretli olacak diye bir şey yok ücretsiz hosting de alabilirsiniz fakat ne kadar zaman duracağı garanti olmuyor ayrıca reklam da koyabiliyorlar kendilerine ait. Benim tavsiyem uygun bir windows hosting. Zaten size büyük hosting lazım değil, afişleri videoları büyük video sitelerinden çekeceksiniz size sadece trafik lazım.

Şimdi programdan çektiğim ekran görüntülerine bir göz atalım..
Programımızdan bir görüntü
10172.jpg

Programın ilk açılıştaki görüntüsü
10176.jpg

Bir kategoriye tıkladık ve komedi kategorisine ait filmler listelendi
10182.jpg

Burada da kategorideki diğer filmlerden görüntümüz var
10188.jpg

Burasıda korku kategorisindeki filmlerimizden görüntü, izleye tıklıyoruz
10190.jpg

İzleye tıkladıktan sonra kaç bölüm se o kadar partlık açılıyor
10200.jpg

Tek tek partlardaki kısımlardaki video lara bakıyoruz
10209.jpg

10234.jpg

İstersek tam ekran da izleyebiliyoruz
10236.jpg

4.Kısımdan görüntü
10246.jpg

Yönetici paneli girişi
10255.jpg

Giriş yaptıktan sonra panelden görüntü
10263.jpg

Film işlemleri bölümünden ekran
10274.jpg

Film düzenleme paneli
10286.jpg

10291.jpg

Değişiklik yapıyoruz ve birazdan bakacağız 5 kısım olan film 3 kısım olacak
10296.jpg

10299.jpg

10304.jpg

Bakıyoruz ve 3.kısım olarak güncellemiştik 3 kısım çıkıyor bu kadar kolay güncelleme yapmak!
10307.jpg

10314.jpg

Yeni Film Ekleme Bölümümüz
10321.jpg

Duyuru bölümümüzden bir görüntü
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/27/10331.jpg

Sağ tuş engelimizde var bu sayede kodlarımıza da ulaşamaz kimse
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/27/10336.jpg

Ben 23 grafik ekledim fakat sistem ısrarla 27 grafik eklediniz dedi tekrar saydım ama neyse ben yinede son 2 tanesini grafik olarak eklemedim link olarak ekledim resimlere linklerden bakabilirsiniz. Anlatım burada bitmiştir.. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun diyorum..

Not 1 : Ödeme sadece ptt' den olacaktır.

Not 2 : Bu kadar geniş anlatımdan sonra ufak tefek soruları yada anlatım içinde geçipte dikkatli okunmadığından dolayı tekrar sorulan sorular cevaplanmayacaktır.

Not 3 : İndirim olurmu demeyin son fiyattır, pazarlık yoktur. Zaten full proje + script olarak veriyorum daha fazla bile eder ama acil lazım.

Not 4 : Script 48 dosya, 6 klasörden oluşmaktadır. Birde program vardır.

Not 5 : Almamak haricinde yorum yapılmazsa sevinirim, örneğin: tasarımı beğenmedik, kodlama şöyle olsaydı, ne bu, bunu ben düşünmüştüm, vb. gibi..

Not 6 : Bunun haricinde herşeye eyvAllah.

Buraya kadar sıkılmadan okursanız ve scripti almak isterseniz pm yoluyla bana ulaşın :)

luklesin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Tasarim, fikir muhtesem :) sahsen cok begendim ve iyi satislar dilerim :)

hasanyilmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Script 1 kişiyemi satılacak, belirli bir kitlesi varmı?

Ben çoğul işleri sevmem neden derseniz ben bunu değişik bir proje olarak yaptım ve herkeste olduktan sonra anlamı yok :) Yani kökten 200 tl ye hem fikir hemde scripti veriyorum.. Tek olsun bu proje. Tabiki ilerde benzerleri çıkacaktır fakat bu ilk. Projeyi hayata geçirmek istiyorsanız anlaşabiliriz, kesinlikle başka kimseye satılmayacaktır tek bir satışı olacaktır. Ayrıca bu projeyi yayına sokmak için tek ihtiyacınız bir windows hosting birde domain :)

İsterseniz pm atın

göktürk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
gerçekten çok güzel bir proje olmuş.
scripte geliştirilirse bunu uygulayacak kişi gelecekte çok büyük bir firma olur.
benzeri yok demişsiniz ama benzerleri var yabancı ülkelere ait.
çok film izlemeyi sevmediğim için hatırlamıyorum ama bi ara görmüştüm bikaç site.

hasanyilmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim fakat scriptin geliştirilecek bir yanı yok :) Neden dersen zaten film ekleme silme düzenleme var ve çok basit.. Duyuru da eklenebiliyor, geriye bir şey kalmıyor :) Ama diyorsan ki hani bir yeri de şöyle olsun şuda olsun falan onun için geliştirilebilir fakat şuanda kendini uzun süre götürür bu proje.

Yabancı ülkelerde illaki vardır belki Türkiye'de de vardır fakat ben rastlamadım bi an aklıma gelen bir fikir zaten, hemen hayata geçirmeyi planladım fakat yaz okulu çıktı 2 ay süre beni uğraştıracak hemde biraz nakite ihtiyacım var ve etrafıma baktım para edebilecek bişeyim yoktu bende fikrimi satayım dedim, aslında kendime yaptığım için panel yoktu fakat sonradan panelde yazdım satmaya karar verdiğim için. Yoksa ben panelsiz de manuel olarak güncelleme yapardım.

toros

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Orjinal fikir, fakat telif hakları, aldığım bütün alan adlarında açık verdigim ev iş adresim hukuki sorunlar gözümü korkutuyor. İçtenlikle tebrik ediyorum, iyi satışlar dilerim

hasanyilmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Telaşınızı anlıyorum bu konuda benim de dahil olmak üzere herkesin korktuğu bir konu.. Fakat bizim sunucumuz da hiç bir film barındırılmayacak sadece olursa afişleri olacak o kadar, tüm videolar çeşitli video sitelerinden embed kodu ile eklenecek eğer bir sorun olursa filmin video larını barındıran site sorumludur biz sadece paylaşım yapıyoruz. Bir de şunu ekleyeyim, ayrıca filmin hak sahibi bize ulaşıp filmi kaldırın diyor bir hafta içerisinde kaldırırsanız problem yok fakat kaldırmazsanız dava açabilirler bu açılan dava da ben programın girişinde yazmışım hiç bir video sunucumda barındırılmamaktadır tüm videolar başka sitelerden alıntıdır. Mesela şuanda google de ilk sıralarda çıkan film siteleri var reklamlardan kaldırdıkları paranın haddi hesabı yok onların yasal açıklama kısımlarına bakın hepsinde yazan yazı aynı, sunucumuz da video yoktur başka sunucudan alıntı yapılmaktadır istenilirse oda kaldırılır. Sonuçta programın girişin de yazıyor ortada.

Bknz:
10176.jpg

Direk Resim URL: http://i1106.hizliresim.com/2011/6/27/10176.jpg

İncelerseniz sevinirim :) Çok korkacak bir şey yok. Zaten yasal olarak film izleten ve yayıncılara hak veren tek firma Türk Telekom dur ve ürünü Tivibu'dur. Onun haricin de zaten kolay kolay kimse bu işe giremez bir film alacaksın da dünyanın parasını vericeksin ortalama 1000 kişi izlicek birileri reklamlara tıklıcak yada reklamlardan 300-500 lira gelcek bunlarla olacak iş değil. Tivibu gibi sağlam bir alt yapı olsa hemen girelim bu işe yasal olarak izletelim fakat o kadar çok müşteri potansiyeli bulamayız :) Adamlar milyonlara hitap ediyor izletiyor ve 1'er lira alıyor 5 milyon kişi kullansa aylık 5 milyon lira yapar ve Tivibu web 1 lira, Tivibu ev 10 lira aylık.. Bunları da hesap edersek adamlar filmi lisanslı almasın da biz mi alalım :)

Ama aklınıza yatarsa bu işe girmenizi tavsiye ederim.

hasanyilmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu Güncel.. Heralde kimse almayacak :) İsteyen çok sonra cevap veren yok :)

ramk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güzel Proje Hocam Bilgileri pn le alabilirmiyim

HatasizCool

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
visual basic ile urasırken bende böyle bişeyler yapmıstım. :S

3bszxuz5.gif

Senin çok prof. tebrik ederim güzel bir proje

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.