İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paragöz Kanal 1, Protesto ediyor, şiddetle kınıyorum

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla arkadaşlar yapacak bişi yok artık 20-25 ytl masrafla bi çanak olayımıdır nedir onlardan alın koyun çatıya izleyin başka yolu yok malesef :)

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Paragöz diye konuşman yanlış futbolu sevmem ama kanalları takip ederim..

Neden mesela 15 kanal arasından sadece kanal1 aldı.Adamlar parayı basıp yayın hakkı aldı bunu ücretsiz izlettirdi.

Sorun yok bedava dan izlerken, senden alacagı parayı adam reklamlardan cıkartmasın mı?

Sen zarar edeceğin işe girermisin saten girsen bu başlığı açmadan önce uydunu alır bakardın.

Demekki neymiş.herşeyin bi karşışı varmış yani her emeğin bir bedeli vardır.

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mydeli025' Alıntı:
Paragöz diye konuşman yanlış futbolu sevmem ama kanalları takip ederim..

Neden mesela 15 kanal arasından sadece kanal1 aldı.Adamlar parayı basıp yayın hakkı aldı bunu ücretsiz izlettirdi.

Sorun yok bedava dan izlerken, senden alacagı parayı adam reklamlardan cıkartmasın mı?

Sen zarar edeceğin işe girermisin saten girsen bu başlığı açmadan önce uydunu alır bakardın.

Demekki neymiş.herşeyin bi karşışı varmış yani her emeğin bir bedeli vardır.
o köprünün altından çok sular aktı sen hala başlıkta kalmışsın. Ben olayın iç yüzünü nerden bileyim ki, ben sadec pat diye bir anda şifrelemelerine kızmıştım insanları alıştırıp En baştan deselerdi bişey demezdim, en baştan bilirdik. Ama olayın iç yüzü zaten çok farklıymış, bu yazıyı yazmadan en azından devamını okusaydın yazdıklarımın, bu yazına gerek kalmayacaktı.

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arada ben de 10 Milyon verip uyduya yazılım yüklettim, şimdi açıyor fıstık gibi yaşasın. :D

redbaron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Seal' Alıntı:
Bu arada ben de 10 Milyon verip uyduya yazılım yüklettim, şimdi açıyor fıstık gibi yaşasın. :D

seal bizde yazılımda varda o verilen şifreyi nereyi yazdın :)

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
redbaron' Alıntı:
seal bizde yazılımda varda o verilen şifreyi nereyi yazdın :)
Walla ben bişey girmedim, adam bilgisayardan falan yükledi bişeyler. Ben dedim hatta adama, şifresi değişse ben nasıl girebilirim onu dedim, sen giremezsin tekrar bize getirmen lazım dedi. Bunların da eline düşme walla, insandan ne kadar para kopartacaklarını şaşırıyorlar. Ama Redbaron senin dediğin gibi şifreyi kendin girebileceğin receiverlar da varmış ama artık o yazılımın özelliği mi, receivera konan ekstra bir özellik mi bilemiyorum. İstersen şey yap, markasını özelliklerini söyle bi uyducuya danış sanırım onlar bu konuda daha çok yardımcı olacaktır. ;)

redbaron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
usta bu uyducular felaket ya o panel tüm uydularda açılıyo her uydunun ayrı bir kodu var menu ye girip 4-5 haneli rakam çıkıyo yani aklınızda bulunsun şifreli kanallar burdan açılıyo ama ben genede uyducuya gideyim bari :D

Borte45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İyide anlamadığım nokta bu Ermeniler,maçları Ermenice izlemek varken neden Türkçe izlemeyi tercih ediyorlar?

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Borte45' Alıntı:
İyide anlamadığım nokta bu Ermeniler,maçları Ermenice izlemek varken neden Türkçe izlemeyi tercih ediyorlar?
Ermenice Kanallar da şifreliyse sen ne yaparsın peki, sen de izlersin :)

SLaYeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kanal 1 şifresi viaaccese
1 00 00 00 00 00 00 00 00 ... şeklinde yeni bir kayıt eklemeniz kanal 1 i izlemeni sağlıyacaktır. viaaccese girmek içinde tüm cihazların şifre girmek için kodları var o kodu forumlardan bulun sonra ekleyin maçları izleyin

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
fatihhk' Alıntı:
sen bakma ermeniler bizim b.kmuza bile muhtac.bırak televizyonu.
tamamda ermeniler türkçe mi konuşuyor neden halkı bizim tv yi izliyor bunun açıklamsını yapılmasını ermeni halkından rica ediyorum işin ilginç yanı şikayet edeninde ermeni tv olması. adamlar maç aralarına ya çok reklam koyuyor ondan olabilir..

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bu arada ben uyduda yazılım yükletip açtırdıktan 1 gün sonra da Belediye demek ki kendi sisteminde aynı şeyi yaptı ve de açık yayınların şifresi kalktı. Keşke 1 gün daha bekleseymişim, gitti boş yere 10 Milyon :D

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kanal1 maç saatlerinde deşifre ediyor kanalı donuyor yenile yapınca ekran gelmiyor nedir bu reziilk yaa
canım trt 1 in nesi vardı :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.