Parça kontör olayı nedir arkadaşlar. Bazı sitelerde gördüm 20 30 50 100 gibi kontör'ler satılıyor. Hemde ucuz fiyata. Bu işin sırrı nedir ki ?
Bedava gelen konturleri satan bir sistem..
Adamların ellerinde 10.000 tane numara var 250 Kontur yukleyince kazanılan bedava konturleri satıyorlar yapan birisi ile tanıştım evinden yürütüyor bu işi..
Bu turkcell de varmıki ? hat alana 250 kontör ?
Kampanyalı hatlar var onlardan alıyorlar mesela telsim de
500 Kontor yukluyorlar 500 Konturde bedava geliyor düşünsene 35 Ytl ye 1000 konturu parça parça satıyorlar Telefonculara.. Telefoncular da millete
3. bir hattın günlük transfer limiti max 100 dür (vodafone için) ve sadece cep öğrenci hatlardan diğer öğrenci hatlara transfer yapılabilir.
Parça kontörü için bayilerin giriş yaptığı bir sistem var burda kendi k.adı ve şifresi ile giriş yapıyor ve kontörü noya yüklüyor her bayinin belli bir limiti var...
kontür satınmı alacaksın yoksa toplu sms nasıl atarım ??? mıkonusu açılmışken toplu sms hakkında bilgisi olan varmı ?
hangi site üzerinden satılmaktadır? yada satılan yerin adresini verirmisiniz site msn felan. alalım biraz
Bireysel satıcılar olabiliyor mu yoksa illa firma mı olmak lazım, ben kendim kredi kartım ile satın alıp bu işi yapabilirmiyim, bu konuda bilgisi olan var mı acaba?