Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

parked iyice cıvıttı

esq

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
Son 3 gündür parked istatistiklerine gün içerisinde baktığımda ortalama 20 click gösteriyordu.Fakat gün sonunda bütün clickler 0 ila 3 click arasında düşürmüşler ve bunu her gün yapmaya başladılar.Dünkü 20 tıklama gün sonunda 0 olmuş.Saçmaladılar iyice.Bu durum başına gelen var mı başka?

GoTcHA

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
24
bende de oluyo. bide aldığım para değil yani... nasıl kesiyolar bu kadar hayret... hatta yine dünkünü kesmişler... 5 $ dı 2.31 $ olmuş...

esq

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
5 dolardan 2.31 normal geliyorda 20-25 dolardan bir anda 0 a düşmesi insana anormal geliyor.

Merlin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
57
Hitlerin gelis yerleri cok önemli. Yabanci ip lerde kesinti cok kücük oluyor. Türk iplerinde ise sanki dalga gecercesine kesinti yapiyorlar.

GoTcHA

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
24
Merlin' Alıntı:
Hitlerin gelis yerleri cok önemli. Yabanci ip lerde kesinti cok kücük oluyor. Türk iplerinde ise sanki dalga gecercesine kesinti yapiyorlar.

türk kullanıcım %1 bile değil... hatta hiç türkçe sitem yok... ama iplere önem veriyolarsa kesin hindistanlılar yüzünden oluyodur bu kesintiler... adamlar tüm sitelerimde 3. sıradalar hit bakımından...

Merlin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
57
Türk-Hindistan ve Cin i ayni kategoriye katiyorlar.

esq

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
Clickleri neden düşürdüklerine dair hesap sorumlusuna ticket gönderdim ve gelen cevabı aynen kopyalıyorum:

Action: Reply
Date: 20-Aug-2006 (14:42)
From: barond

Sorry. Our provider doesn't pay for some foreign traffic like turkey.

Baron Desmond
parked.com

Türkçesi: Üzgünüz. Sağlayıcımız Türkiye dahil bazı yabancı trafikler için ödeme yapmıyor.

Merlin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
57
Clickleri neden düşürdüklerine dair hesap sorumlusuna ticket gönderdim ve gelen cevabı aynen kopyalıyorum:

Action: Reply
Date: 20-Aug-2006 (14:42)
From: barond

Sorry. Our provider doesn't pay for some foreign traffic like turkey.

Baron Desmond
parked.com

Türkçesi: Üzgünüz. Sağlayıcımız Türkiye dahil bazı yabancı trafikler için ödeme yapmıyor.

Ben önceleri demistim ama kimse takmadi. Parked türk hiti olanlarla resmen dalga geciyor. Yani oyaliyor. 1000 tik varsa 300-400 ünü ödüyor hemde 0,03$ gibi komik rakamla. Ben sadece yabanci hitlerim icin kullaniyorum. Onda sorun yok. Ama türk hitlerimi parked tan cektim.

GoTcHA

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
24
Ben önceleri demistim ama kimse takmadi. Parked türk hiti olanlarla resmen dalga geciyor. Yani oyaliyor. 1000 tik varsa 300-400 ünü ödüyor hemde 0,03$ gibi komik rakamla. Ben sadece yabanci hitlerim icin kullaniyorum. Onda sorun yok. Ama türk hitlerimi parked tan cektim.

başka nerde kullanabiliriz bu hitleri? var mı güzel veren parking sitesi önerebileceğin? ayrıca bişey daha sormak istiyorum site satışında sitelerim sedo da duruyo ama satışlar biraz uzun sürüyo, sedo gibi site satışı yapabileceğim bi yer var mıdır? cevabın için teşekkürler...

Merlin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
57
başka nerde kullanabiliriz bu hitleri? var mı güzel veren parking sitesi önerebileceğin? ayrıca bişey daha sormak istiyorum site satışında sitelerim sedo da duruyo ama satışlar biraz uzun sürüyo, sedo gibi site satışı yapabileceğim bi yer var mıdır? cevabın için teşekkürler...

Satislarin icin Sedo ya alternatif Afternic öneririm

elmasgunes

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
36
Merlin,
dikkatimi çekti. Madem Türk hitlerinizi parked'dan çektiniz, neden imzanızı düzenlemiyorsunuz?

Merlin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
57
Merlin,
dikkatimi çekti. Madem Türk hitlerinizi parked'dan çektiniz, neden imzanızı düzenlemiyorsunuz?

Az önce onu düsündüm. Düzeltmek icin vaktim yoktu. Onuda editlerim 1-2 saate kadar. Sen dert etme böyle seyleri ;)

@edit
Imza yi editledim ;)

windows

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
77
Parked'a kızıyorsunuz ama kaç türk parked tan gelen reklamlar aracılığıyla alışveriş yapıyor?Adamların geri dönüşüm felsefesine ihanet etmeleri lazım.:)

GLadiatoR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
36
Parked tan misal www.xxx.com site adı şu kadar tekili var gunde şu kadar kazandırıyor gibi bir döküman yollarsa birisi sevinirim.

esq

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
Hala parkedden banlanmayıp, Türk trafiği için günlük tıklamaları gün sonunda sıfırlanan varmı? Dünkü 25 tıklama gün sonunda 0 a düşmüş ve bu hergün oluyor.

Sport

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
84
dün 125 tıktan 90 a düşürmüşler. TR ziyaretci yok denecek kadar az.

80 usd ve 40 usd olmak üzere 2 kere ödeme aldım bu seferde alırsam bi daha parked la çalışmayacam.

R

RevenuE

Misafir
dün 125 tıktan 90 a düşürmüşler. TR ziyaretci yok denecek kadar az.

80 usd ve 40 usd olmak üzere 2 kere ödeme aldım bu seferde alırsam bi daha parked la çalışmayacam.

ödeme alırsan calısmicaksın, almassan çalışıcaksın anladıgım kadarıyla :p
ilginç milletiz vesselam