Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Parkinge yönleniyor domain

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Yeni kaydettiğim www.cakirx.com ara ara parking e yönleniyor. Mesela bugün öğleye kadar açılıyordu ama şimdi parkingde. Ns leri ilk başta yalnış girmiştim ama düzelttiğim halde sorun devam ediyor. Neden olduğu hakkında bir fikri olan varmı acaba. Domain name.com da.

Benim birşey dikkatimi çekti. Aynı yerde kayıtlı aynı serverda bulunan başka bir domainime whois çektim arada bir farkvar

parkinge giden domain whois :

http://panel.kobiline.com/order/viewwhois.php?domain=cakirx&ext=com

diğer domain whois:

http://panel.kobiline.com/order/viewwhois.php?domain=cananleslieanderson&ext=com

Fark

Parkinge yönelende :

Status: clientDeleteProhibited
Status: clientRenewProhibited
Status: clientTransferProhibited
Status: clientUpdateProhibited
Diğer sorun olmayan domainde ise burası:

yazıryo ne ilgisi var çözemedim :(

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Domaini Ne zaman Aldın DNS güncellemeleri 72 saate kadar sürüyor. Malum Türk telekom dns güncellemeleride ortada yani. O yüzden biraz daha beklemeni öneririm. Parking dediğin de sanırım domaini reglediğin firmanın kendi parkingine yönleniyor.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Domaini Ne zaman Aldın DNS güncellemeleri 72 saate kadar sürüyor. Malum Türk telekom dns güncellemeleride ortada yani. O yüzden biraz daha beklemeni öneririm. Parking dediğin de sanırım domaini reglediğin firmanın kendi parkingine yönleniyor.

5 - 6 gün falan oldu domaini alalı. Ns leri 3 gün önce düzelttim. 1 - 2 gün daha bekliyelim o zaman belki düzelir.Daha önceden kobiline.com gibi türk firmalarını kullanıyordum. NS ler en fazla 1 dakika içinde yönleniyordu. Bu yabancı bir şirket olmasından mı kaynaklanıyor acaba. 72 saatte bir güncelleme

Düzgün açılıyor burda.

evet benim anlamadığım da bu bazı kişilerde açılıyor. Bazılarında parkinge yönleniyor aynı zaman da. Bende şuan parkingde

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bende de normal siten açılıyor referanslar falan...
Cache i temizlemelerini söylersen parking e yönelen kişilere problem kalmayacaktır

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
cokieleri sildim bilgisayarı resetledim ve cakirx.com ftp sindeki bir resmin linkini açtığımda parkinge atıyor. Bu resim bende açılmıyor: http://www.cakirx.com/cakirx.JPG Cache den olsa bu resmi bende göstermesi lazım sanırım. Düzelmezse domaini başka bir firmaya transfer edicem belki bu şekilde bu sorundan kurtulmuş oluruz

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
bende sorunsuz çalışıyor. Gerçi benim dns lerde bir anormallik var domaini alıyorum ns leri yönlendiriyorum on beş saniye sonra ftp ye girebiliyorum o kadar hızlı nerden geldiyse artık bilmiyom :)

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bende sorunsuz çalışıyor. Gerçi benim dns lerde bir anormallik var domaini alıyorum ns leri yönlendiriyorum on beş saniye sonra ftp ye girebiliyorum o kadar hızlı nerden geldiyse artık bilmiyom :)

normalde dediğin gibi zaten. bundan sonra yabancı firmalardan domain almıyacağım :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
normalde dediğin gibi zaten. bundan sonra yabancı firmalardan domain almıyacağım :)
aman sakın turkticaretten almada nerden alıyosan al.

Tavsiyem namecheap.com kullanmandır iki yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum gayet memmunum. işlerinidi çokda iyi yapıyorlar. Bir dene istersen.