W
w4nted
Misafir
Merhaba arkadaşlar, iyinette yenilikler devam ediyor. Yönetim ekibi olarak biz çalışırken sizlerinde katkıda bulunmanızı bekliyoruz 
Paylaşım Ekibi ne yapar?
- Paylaşım ekibi üyeleri kendi istedikleri, bilgisi oldukları bölümde yararlı konular açar. ( günde 5-10 konu )
- Cevapsız kalan konularda üyelere yardımcı olmaya çalışır.
Paylaşım Ekibi ne işe yarar?
- Paylaşım ekibinde olanlara özel bir rütbe verilir. Bu rütbeyle beraberde yeni bir rank gelir.
- İyinet yönetimine girebilmek için büyük bir başlangıçtır. Görevinde başarılı olan arkadaşlar moderatörlüğe terfi edebilir.
- 1 ay görevini başarılı bir şekilde yapanlara iyinette gümüş üyelik verilir. (görevini devam ettirdiği sürece ödüllendirilmeye devam eder. )
Paylaşım Ekibine katılmak için ne yapmalıyız?
- Aşağıdaki formu doldurup bana özel mesaj olarak göndereceksiniz.
- Her türlü sorunuzda tekrardan bana ulaşabilirsiniz.
bunları doldurup bana özel mesaj olarak gönderdiğiniz taktirde olumlu/olumsuz geri dönüş yapacağım, iyi forumlar
Paylaşım Ekibi ne yapar?
- Paylaşım ekibi üyeleri kendi istedikleri, bilgisi oldukları bölümde yararlı konular açar. ( günde 5-10 konu )
- Cevapsız kalan konularda üyelere yardımcı olmaya çalışır.
Paylaşım Ekibi ne işe yarar?
- Paylaşım ekibinde olanlara özel bir rütbe verilir. Bu rütbeyle beraberde yeni bir rank gelir.
- İyinet yönetimine girebilmek için büyük bir başlangıçtır. Görevinde başarılı olan arkadaşlar moderatörlüğe terfi edebilir.
- 1 ay görevini başarılı bir şekilde yapanlara iyinette gümüş üyelik verilir. (görevini devam ettirdiği sürece ödüllendirilmeye devam eder. )
Paylaşım Ekibine katılmak için ne yapmalıyız?
- Aşağıdaki formu doldurup bana özel mesaj olarak göndereceksiniz.
- Her türlü sorunuzda tekrardan bana ulaşabilirsiniz.
İsim Soyisim:
E-Mail:
Bilgili Olduğunuz Kategoriler:
bunları doldurup bana özel mesaj olarak gönderdiğiniz taktirde olumlu/olumsuz geri dönüş yapacağım, iyi forumlar