Paylasweb.net.tr

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba arkadaşlar,
Ben paylasweb den vbulletin hosting alacağım fakat güvenilir bir yer mi bilmiyorum eğer hakkında bilginiz varsa yada görüşürüz varsa bildirebilirmisiniz ?

0
Yasakli Uye
Üye
.net.tr bir domain aldıgına göre marka tescili v.s var fakat tasarımı pek iyi değil girer girmez direk giriş yapın demesi kötü olmuş :(

kendi firmamıda önerebilirim

www.platiniumserver.com menüden referanslarımıza & sunucularımızın resimlerine ve personellerimizede bakabilirsiniz

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba arkadaşlar,
Ben paylasweb den vbulletin hosting alacağım fakat güvenilir bir yer mi bilmiyorum eğer hakkında bilginiz varsa yada görüşürüz varsa bildirebilirmisiniz ?

Size tavsiyem , googleden bu firmayı aratın ve birde aradığınız paketi hostbul.net sitesinden bulmayı deneyin. Ancak alacağınız firmanın Yer Sağlayıcı Belgesi , Vergi Levhası gibi belgeleri var mı yok mu dikkat edin.

.net.tr bir domain aldıgına göre marka tescili v.s var fakat tasarımı pek iyi değil girer girmez direk giriş yapın demesi kötü olmuş :(

kendi firmamıda önerebilirim

www.platiniumserver.com menüden referanslarımıza & sunucularımızın resimlerine ve personellerimizede bakabilirsiniz

Yer Sağlayıcı Belgesine sahip olmadan satış yapmanız forum kuralları gereğince yasaktır. Daha önceden de size bu durumu belirtmiştim , haberiniz olsun.

Geri