İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal - Banka hesabı ekleme kalkmış tekrar

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bilmiyorum açıldımı başlık ama görmedim şahsen. Az önce bu ayki ödememi eklemeyi denedim, yine aynı numarayı tekrarlıyacaktım ama bir baktım, ödemeyi kabul et ama banka hesabı ekleme seçeneği tekrar var.

Vallahi üzerimden büyük yük kalktı. Herkese benden çay :p

M

MiNiKCaDi

Misafir
estafurullah.
yanlış düşünüyosun kimseye vurdugumuz yok.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Estafurullah yazmanın zorluğunu bilen biri olarak bu zahmetiniz için teşekkür ediyorum :)

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
bende doğrusu olan estagfurullah olarak yazılması gerektiğini söyleyerek protesto ediyorum :p

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
estagfurullah = çoğunlukla "estafurullah" şeklinde yanlış yazılan alçak gönüllülük ifadesi.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
estafurullah,estagfurullah = doğru yazılışı "estağfirullah", doğru anlamı da, "tövbe ediyorum, suçlarımın bağışlanmasını diliyorum" olan, halk arasında telaffuzu yanlış söylendiği gibi, anlamı da farklılaşan bir söz.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
estapiti piti denildiğide görülmüştür. Ploop tan ta bu kelimenin kopyala yapıştır ile değilde direk, hatta mümkünse yukarıya bakmadan yazmasını rica ediyorum. Belki o zaman affederim kendisini.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.