İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Bozan varmı (ACİL)

Link100.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar paypaldaki paramı bozdurmak istiyorum bozacak arkadaşlar varsa görüşmek istiyorum.. kaç günü içinde bozulacağınıda öğrenmek istiyorum..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Uyaririm, sahsen tanimadiginiz bir kisi ile ticaret disi para transferi/transaction yapmaniz risklidir.
Bu yuzden basi belaya giren arkadas(Turkiye de), yasa disi isler yapmis bir kisi ile transaction gerceklestirdigi icin (karsidaki kisiyi tanimadigi halde), suca ortaklikdan mahkeme karari ile tutuklanmasi istendi.

Link100.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkezle yapmak doru değil sanırım. güvenilir kişiler bulmamız gerek.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Link100.net has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space.

konunuz olduğu ve pm'im bununla ilgili olduğu için buraya yazdım..

darXis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinetadmin' Alıntı:
Uyaririm, sahsen tanimadiginiz bir kisi ile ticaret disi para transferi/transaction yapmaniz risklidir.
Bu yuzden basi belaya giren arkadas(Turkiye de), yasa disi isler yapmis bir kisi ile transaction gerceklestirdigi icin (karsidaki kisiyi tanimadigi halde), suca ortaklikdan mahkeme karari ile tutuklanmasi istendi.

benim de boye bir is var basimda bakalım bakalım ne olacak görecegiz, baya bir sıkı şekilde sınıyorum exchange yapacagım kişiyi, nerden gelmiş parası kac kkişi ile paypal işi yapmış etmiş x y z, gercekten risk..

neyse.. elmasgunes ile anlasmissindir umarim, anlasamadiiseniz ben de bozabilirim

L

LibRa

Misafir
ElmasGunes'e güvenim sonsuz. simdi benim sedodaki parami kim bozucak :) tabiki elmas abim :D

A

..::aTi::..

Misafir
güvenilecek tarafı yanlışmı algılıyoruz ?
ben biraz farklı algıladımda iyinetadmin in yazısından

L

LibRa

Misafir
Arkadaslar Bende Bozmak istiyorum benimle bi irtibata gecicek varsa sevinirim kolay gelsin teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5