ben ilk sefer için %10 demiştim. fakat sürekli bozduracağımdan ve tüm kazançlarımı paypala yönlendirmeyi düşündüğümden %10 çok geldi. ahmet %7 den bozuyordu sonra %6 falan yapacaktık eğer sürekli bozdurursam. benim istediğim ise %5 ...
zaten paypal ile para alırken bir kesinti oluyor birde %10 sana verince hepten eriyor para. küçük miktarda gözüme batmaz ama ben 500$ birden bozdurcam. %8 bile çok bu miktar için. o yüzden ödemelerimi artık çek ile almaya karar verdim. 15$ alıyor çek başına akbank. belki 1-2 seferden sonra almaz bile.
diğerleride zaten moneybookers a gönderiyorki evlere şenlik, sadece 1.8 euro karşılığında bütün paranız 3-4 günde banka hesabına yatıyor. paypal eğer çek gönderse yada moneybookes tarzı sitelere havale etse ne güzel olur.
yinede teşekkürler.
zaten paypal ile para alırken bir kesinti oluyor birde %10 sana verince hepten eriyor para. küçük miktarda gözüme batmaz ama ben 500$ birden bozdurcam. %8 bile çok bu miktar için. o yüzden ödemelerimi artık çek ile almaya karar verdim. 15$ alıyor çek başına akbank. belki 1-2 seferden sonra almaz bile.
diğerleride zaten moneybookers a gönderiyorki evlere şenlik, sadece 1.8 euro karşılığında bütün paranız 3-4 günde banka hesabına yatıyor. paypal eğer çek gönderse yada moneybookes tarzı sitelere havale etse ne güzel olur.
yinede teşekkürler.
ReferXchange' Alıntı:ayıp oluyo:
öncelikle şunu diyim önce para gönderebilmem için param olması lazım. inan nakit hazır bir param yok.
( samimi arkadaşlarım maddi sıkıntılarımı bilirler.)
ayrıca komisyon oranı yüksek değil.
nitekim siz de bu komisyon oranından bozdurmak istemişsiniz.:
http://forum.iyinet.com/showthread.php?p=122413
ortalama %10 ile bozuyorum ne olmasını bekiliyorsunuz bilmiyorum ama mesela %6 ya da 7 diyelim .
o zaman da işte bu tür insanlarla muhattap oluyorsunuz.
ben msn deki bir kişi değilim işin güzelliği bu. paranızı en fazla biraz geç veririm (bir kaç arkadaşa oldu nakit sıkışıklığı yüzünden biraz gecikti)
ama o kadar , ödememezlik yapmam.
güvenen onlarca arkadaşa teşekür ederim..
saygılar.