Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni dolandırıcımız NaberPampa dikkatli olun. Ödemesini benim aracılığımla aldı ama iş yaptığı kişiye işi teslim etmedi. 15 liraya tenezül edip çalan bir adam ne kadar şerefli olabilir.
Kimlik bilgileri:
Nuri Yakar
İş Bankası hesap numarasını ve diğer bilgilerini isteyen olursan bana Pm ile ulaşsın.
kiesto_afri
adı engin zengin
premium hesap satıcısı !!!
akbank misli.com istiyor ...
10 tl aldı ortada yok msn e cıkmıyor ...
AKBANK
TR63 0004 6004 3188 8000 1021 01
Adı Soyadı-Unvanı : ENGİN ZENGİN
kiesto_afri
adı engin zengin
premium hesap satıcısı !!!
akbank misli.com istiyor ...
10 tl aldı ortada yok msn e cıkmıyor ...
AKBANK
TR63 0004 6004 3188 8000 1021 01
Adı Soyadı-Unvanı : ENGİN ZENGİN
Mustafa Rişvanoğlu E-posta: [email protected], sitedeki kullanıcı adı paymaster; msne: [email protected] dan ekletti, dolandırıcıdır 250$ dolar gönderildi ödeme alınmadı, yarın hakkında hukuki işlem başlatıyorum.
ws forumunda 35 lira dolandırmıştır bir arkadasımızı..Yönetime kanıtlar sunulduktan sonra forumdan uzaklaştırılmıştır..bu mail yada isimi gördügünüz zaman iş yapmayın
r10 a üye fakat işe çıkarken yukarıda belirttigim adresi kullanıyor.webmastersitesi ve fuub gibi forumlarda paypal konusunda bilgisiz arkadasları kollayarak tokatlıyor.En son ws da bir arkadasımızı dolandırdı kanıtlar sonucu forumdan uzaklaştırıldı. Yukarıda belirttigim adresi gördügünüz zaten uzak durun..msn unutursanız eger iletisinde özgün makale hizmeti yazar burdan aklınıza gelsin
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5