sorma ya, benim 100$ ı bile geçmez ama havaya giden para. yardım edin de şu yarım kalan yeri düzeltelim yahuelmasgunes' Alıntı:Keşke daha önce araştırsaymışım. Verdiğim 1000$'dan fazla paraya acıdım şimdi![]()
sorma ya, benim 100$ ı bile geçmez ama havaya giden para. yardım edin de şu yarım kalan yeri düzeltelim yahuelmasgunes' Alıntı:Keşke daha önce araştırsaymışım. Verdiğim 1000$'dan fazla paraya acıdım şimdi![]()
Ben anlatacaktım ama formu doldurup yolladıktan sonra error verıyor.ploop' Alıntı:http://forum.iyinet.com/showthread.php?p=235288
yardımınızı bekliyorum. adım adım anlatacaktım, ama hesap personal olduğu için takıldım kaldım orada konu yarım kaldı![]()
elmasgunes' Alıntı:Keşke daha önce araştırsaymışım. Verdiğim 1000$'dan fazla paraya acıdım şimdi![]()
Thank you for your inquiry. A PayPal representative will respond to your email shortly.
Return to the Homepage
sanalcafe' Alıntı:sorsaydın sölerdim
dier bölümde adım adım annattım ama teşekkür eden bile olmamış neyse
iyinet' Alıntı:Olurmu hic, +rep ile tesekkuru etmistik.
Dun egemens in actigi konu ile bugun ploop un actigi konular birlestirilmis ve tek konu haline getirilmistir.
Cok faydali bilgiler icerdigi icin sabitlenmistir.
Paylasim icin tesekkurler.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.