İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Hakkında Çoook Acil!!!

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar paypal a üye oldum.Ama hesaba girince unverified yazıo.Tıklayınca da kredi kart bilgilerini istio.Veriyim mi kart bilgilerimi??Ya da yapmam gereken birşeyler mi war?? Lütfen acil yardım... :eek: :(

R

REdBuLL

Misafir
kredi kart bilgisi vermene gerek yok
o zaten kendi başına bir hesaptır.

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Login olduktan sonra açılan sayfada:

Status: Turkish - Unverified

Balance: $0.00 USD "

gibi şeyler yazıo.Turkish - Unverified yazısına tıklayınca da kredi kartı ve adres bilgileri istenen bir sayfa çıkıo.

Naapıyım şimdi.. :(

T

Teddy

Misafir
kredi kartı bilgilerini vermen gerekli değil. fakat bu bilgileri verirsen paypal limitin yükseliyor, unverified yazısı da kalkıyor.

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Limitinin yükselmesi ve hesabının verified olması için kredi kartı bilgilerini vermek yetmiyor. Bilgileri verdikten sonra Paypal kredi kartından 1.95$ çekiyor. Daha sonra kredi kartı ekstrenden işlemi bulup oradaki kodu girdikten sonra verified oluyor.

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki paypal limitim yükselince ve verified olunca ne olur?Yani bana bir yararı war mı???

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yanlış hatırlamıyorsam 200-250$'dan fazla kredi kartından Paypal hesabına aktaramıyorsun. Verified olunca çoğu yerden alışveriş yaparken paran hemen kabul ediliyor. Ama unverified accountlarda kredi kartı ön/arka fotokopisi + imza isteniyor. Örneğin Directi unverified accountlar için bunu uyguluyor paypal hesabından ödeme kabul edebilmesi için.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.